Huby je už čtvrtým mladým cyklistou, který přestupuje do Soudal Quick-Step, nedávno belgický celek oznámil příchod sprintera Lukea Lampertiho z Trinity Racing a třech Belgičanů z kontinentální farmy. William Junior Lecerf získal smlouvu do konce roku 2026, Gil Gelders a Warre Vangheluwe do roku 2025. Stejně dlouhý kontrakt podepsal také Huby, který doposud závodil za kontinentální farmu týmu TotalEnergies, ale jako první angažmá mezi profesionály si vybral mnohem silnější belgický tým. 

"Mým dětským snem bylo stát se profesionálním jezdcem a Soudal Quick-Step byl jedním z týmů, za který jsem vždycky snil jezdit. Když mě kontaktoval Johan Molly, skaut tohoto týmu, nemohl jsem tomu uvěřit. Jedním z mých idolů byl vždy Julian Alaphilippe, protože máme stejnou cyklokrosovou minulost, a bude opravdu výjimečné být jeho týmovým kolegou. Navíc je pro mě příjemné jít do zahraničního týmu, protože to znamená, že nezůstávám ve své komfortní zóně. Myslím, že příchodem do týmu Soudal Quick-Step v mnoha ohledech hodně vyrostu," říká Huby, který je juniorským i třiadvacítkovým mistrem Francie v cyklokrosu. 

"Nejhezčím momentem letošní sezóny bylo druhé místo na Lutych-Bastogne-Lutych U23. To pro mě byl velký výsledek, ale také vítězství na Závodě míru je něco, na co budu vždy vzpomínat. Mám rád jednodenní závody, ale také menší etapové závody. Příští rok budu obklopen spoustou špičkových jezdců, kteří jsou velmi zkušení, takže pomáhat jim a učit se od nich bude skvělé," dodává Huby. 

Tým Soudal Quick-Step se zatím zaměřil na omlazení kádru, všechny posily přícházejí z kategorie U23. "Antoina sledujeme už delší dobu a v této sezóně jen dokázal, že je připraven stát se profesionálem. Necháme ho růst jeho vlastním tempem, ale zároveň bude mít příležitost zjistit, kam ho jeho klasikářské kvality mohou dovést. Všichni se těšíme, až s námi bude od příštího roku závodit," uzavírá Patrick Lefevere, ředitel Soudal Quick-Step.