Oba nejlepší české týmy měly o víkendu shodný program. V sobotní GP Polski Via Odra (1.2), závodu ze seriálu Visegrad 4, získali UCI body Matěj Zahálka za 5. místo 15, Márton Diny za 6. 10, Jakub Otruba za 9. a Michael Boroš za 10. po 3 bodech.

Při nedělní GP Kranj (1.2) vyšly oba týmy naprázdno.

Nejvyšší bodový zisk si odnesly z české V4 Brno - Mikulov - Brno (1.2). Adam Ťoupalík získal za vítězství 40 bodů, Márton Dina za 3. místo 25, Tomáš Jakoubek za 6. příčku 10 a Karel Camrda za 9. a Michael Boroš za 10. místo po 3 bodech.

Elkov Kasper byl tedy se ziskem 64 bodů o něco úspěšnější než ATT Investments, který si jich připsal 51.

V aktualizovaném žebříčku UCI to znamenalo s celkovým ziskem 944 bodů posun ATT Investments ve světovém žebříčku kontinentálních týmů o jednu příčku na průběžné 4. místo coby stále nejlepší evropský kontinentální tým. Bez rozdílu kategorie, tedy včetně započítání 18 World a 18 Pro Teams patří ATT Investments 36. pozice na světě. Jeho zisk totiž převyšuje bodovou hodnotu Pro Teams Equipo Kern Pharma, Euskaltel-Euskadi, Flanders Baloise i Novo Nordisk.

Elkov Kasper se s počtem 641 UCI bodů nachází mezi evropskými kontinentálními týmy na 4. místě, kromě ATT Investments jsou lepší jen druhý Alpecin-Deceuninck DT a třetí Jumbo-Visma DT. Předčí i takové týmy, jako jsou rozvojové sestavy World týmů Intermarché a Soudal-Quick Step, kterým patří 5. a 6. příčka. Ve světovém žebříčku se hradecký tým aktuálně nachází na 45. pozice.