Jaký je nový Grand Prix 5000 AllSeason TR?

Plášť měl svou premiéru na Strade Bianche 2023. Gravelové úseky tvořené typickou bílou šotolinou byly tou pravou zkouškou pro novinku od Continentalu. Plášť Grand Prix 5000 AllSeason TR je speciálně navržen tak, aby fungoval v náročných podmínkách a poskytl jezdci větší jistotu, kterou potřebuje k ujetí velké porce kilometrů.

S počáteční hmotností 250 g pro šířku 25 mm je plášť velmi lehký, přesto poskytuje zvýšenou odolnost. Dodává se v rozměrech od 25-622 do 35-622, takže je vhodný pro širokou škálu použití, včetně tréninkového i závodního nasazení, nebo jen při dojíždění do práce.

Technologie a varianty

Výsledný plášť těží z technologií, které známe z ostatních produktů německého výrobce. Směs Black Chilli Compound zvyšuje přilnavost i za mokra, Vectran Breaker výrazně zvyšuje odolnost proti průrazu a technologie LazerGrip zlepšuje schopnost zatáčet. Všechny verze nového pláště jsou připravené na dušový i bezdušový provoz.

Nejnovější plášť GrandPrix 500 AS TR je dostupný ve dvou barvách s černou a béžovou bočnicí. Specialitou černé verze je černý reflexní pruh, který rapidně zvyšuje viditelnost a zároveň nenarušuje design kola.

Pláště Continental k nám dováží společnost Schindler, spol. s r.o. a k dostání jsou třeba v e-shopu Mojekolo.cz a Mojekolo.sk, v síti prodejen Mojekolo a ve všech dobrých cykloobchodech u nás i na Slovensku.