DMT je navíc jedinou značkou dodávající na trh tretry vyrobené kompletně s technologií 3D KNIT populární v běžecké obuvi. Výsledkem jsou maximálně prodyšné lehké tretry vyhovující i těm nejlepším závodníkům. Za vše hovoří dva žluté trikoty Tadeje Pogačara z Tour de France.

Mezi silniční ambasadory značky však patří také třeba sprinter Elia Viviani, vycházející hvězda Juan Ayuso nebo tým Euskadi Euskatel. K tomu připočtěme legendy typu Alberta Contadora nebo Ivana Bassa – DMT vozí zkrátka ti nejlepší z nejlepších.  

Právě Tadej Pogačar, který si po dvou titulech z Tour de France letos před svým pádem na „La Doyenne“ podmanil jarní část cyklistické sezony, včetně triumfu na monumentu Okolo Flander, je hlavní tváří značky.  

Prototyp treter KRSL vyrobených plně technologií 3D KNIT vozil a testoval Tadej dva roky (včetně svého prvního vítězství na Tour v roce 2020), než byly loni oficiálně uvedeny na trh. KRSL kombinuje klasické upínání tretry na tkaničky s inovativní konstrukcí bezešvého KNIT svršku. Výsledkem je nekompromisní pohodlí a skvělá prodyšnost. Nejnověji byly tretry po Tadejově testování vylepšeny novou anatomickou karbonovou SL podešví a ještě lehčím svrškem – ve velikosti 42 váží tretry pouhých 208 g!

Jsou opravdu pohodlné a díky nové podešvi ještě lehčí než dříve,“ říká Tadej Pogačar o vlajkové lodi treter DSM. „Jsou to nejpohodlnější tretry, které jsem kdy měl na noze. A navíc váží pouze něco málo přes 200 gramů, což je opravdu důležité ve stoupáních. Malé detaily mohou rozhodnout. 

Zda se Tadejovi podaří vyléčit do Tour zlomeninu zápěstí, není jisté, avšak jistotou zůstává, že pokud se na start Tour postaví, bude obouvat právě model KRSL. 

KRSL není samozřejmě jediným modelem v nabídce DMT.  

Zkusit můžete třeba model KRO s upínacím systémem BOA a samozřejmě s 3D KNIT svrškem. To jsou tretry, které vozí sprinter stáje INEOS Elia Viviani.

KR1 jsou pak tretry, které před časem začaly „knitovou“ revoluci a se kterými před vznikem modelů KRO a KRSL začínali Pogačar, Viviani a další špičkoví jezdci. Také zde naleznete technologii svršku 3D KNIT, upínací systém Boa a karbonovou podešev. 

Skvělé jsou také další modely SH10, KR30, KR4 nebo inovativní tretra do deště a zimy WKR1. Pro gravelové nadšence je pak připravena řada GK1 s podešví Michelin. 

Koukněte na detaily na www.dmtcycling.com a obujte se jako Tadej Pogačar. Nebudete litovat.