Cyklokrosový mazák a tehdejší vicemistr světa Petr Dlask je odchovancem TJ Auto Škoda, kam se teď vrátil v pozici trenéra. Ve spolupráci s předsedou oddílu matadorem Antonínem Ungermanem chtějí vypěstovat nové hvězdy světové cyklistiky.

Pro oddíl je prioritou cyklokros. K tomu je potřeba kvalitní letní příprava, silniční a MTB závody i tvrdý trénink. V těchto disciplínách jsme se letos na regionální i národní úrovni ukazovali na stupních nejvyšších. Kristýna Zemanová získala na letošním MČR v Peci pod Sněžkou třetí místo v kadetkách.

Náš tým je složen z dětí, které absolvují své dětské závodní seriály, až po dospělé, kteří startují na nejvyšších českých závodech. Mezi zkušené členy týmu patří v dospělé kategorii David Jarý a Slovák Ondřej Glajza. Těsně před cyklokrosovou sezónou se stal novou posilou Jakub Říman, účastník letošního mistrovství světa v cyklokrosu ve Valkenburgu.

Pro nadcházející cyklokrosovou sezónu je pro nás prioritou jak Český, tak i Světový pohár v cyklokrosu. Rozhodně máme ambice bojovat o nominaci na Mistrovství Evropy i světa!

Věříme, že se naše dresy, na kterých je dominantou logo firmy Thl-Luna, budou ukazovat v popředí výsledkových listin.