Na startu tentokrát nebude Martin Boubal, který s týmem startuje na Mistrovství ČR v časovce družstev. Tím pádem je otevřen prostor na vítězství pro řadu jezdců, kteří se tentokrát museli spokojit s pozicí až…. za Boubalem.

Do Plzně se ale chystá Jiří Pokorný (CK Kolokrám.cz), který na minulém kritériu překvapil skvělým 3. místem a tento mladý borec bude opět při chuti.

Závodníci pojedou prvenství na pásce, kdy si v každém okruhu nejlepší dva borci připíší 2 a 1 bod. A aby jezdci drželi vysoké tempo, budou vypisovány prémie o nejaktivnějšího jezdce Bageterie Boulevard prestige.

Červencová soutěž aktivity Giant ligy 2018 o nejaktivnějšího jezdce měsíce bude opravdu hodně hektická, neb se jede jen jeden závod a očekáváme o puntíkovaný dres obrovský souboj. Navíc Denis Rugovac startuje v zahraničí.

Zveme vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které pokračují opět v Plzni ve sportovním areálu Rapid.

Ve středu 4. července od 17:30 hodin tak odstartuje již třináctý díl GIANT LIGY 2018, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií IL SANO CUP startuje již od 16:50 hodin.

www.giantliga.cz