Helmy Chrise Frooma nebo Giacoma Nizzola a textilní set Jakoba Fuglsanga nebo Michaela Woodse! Pozor, na webu budete muset sprintovat, protože množství bude omezené…

EKOI Pro Team Israel-Premier Tech Jersey 2023:

Dres EKOÏ PRO TEAM určený pro profesionální jezdce týmu ISRAËL-PREMIER TECH je určen pro náročné jezdce, kteří hledají produkt zaměřený na výkon.

Ultra prodyšný díky své plně mikroperforované tkanině účinně podporuje ventilaci horní části těla. Jeho vypasovaný střih dokonale sedí a výrazně přispívá k vašemu pohodlí a aerodynamickému profilu.

Na estetické úrovni dres přejímá speciální barvy „100. výročí“ hlavního partnera, Premier Tech. Na oslavu stého výročí svého vzniku vytvořil kanadský sponzor logo „100“ složené z růžové, modré a mandarinkové.

Tři barvy, které najdeme na povrchu látky, vedle nadčasové modré značky Premier Tech decentně ustoupily podle ladného designu.

  • 100% mikroperforovaná tkanina pro optimální lehkost a prodyšnost.
  • Vypasovaný střih a laserová úprava rukávů: ultra pohodlí a výkon.

Cena: 2366 Kč

Kraťasy Pro Team Israel-Premier Tech 2023:

Tyto šortky určené pro jezdce z týmu ISRAËL-PREMIER TECH jsou určeny pro jezdce, kteří mají rádi dlouhé a intenzivní výjezdy a kteří neslevují z výkonu.

Vyrobeno v Itálii, látka je vyrobena z kompresního, strečového a opláštěného vlákna. Výsledek: optimální podpora svalů a příjemný pocit vláčnosti a hebkosti. Odolná, látka se málo deformuje a nabízí maximální neprůhlednost a také silnou UV ochranu (UPF 50+).

Pokud jde o komfort sezení, vložka EKOÏ Comfort Zone byla navržena pro ty, kteří stejně jako profíci tráví hodiny v sedle. Díky vysokohustotnímu polyuretanovému vstřikovanému gelu s extrémní účinností absorbuje nárazy vyplývající z nerovností vozovky a snižuje mikrotraumata, zodpovědná za únavu.

Jeho tvar V dokonale odpovídá pohybu šlapání, čímž eliminuje tření a optimalizuje pohodlí v průběhu času.

Jeho četné mikroperforace podporují rychlé schnutí. Ultra lehký, prodyšný a elastický, umožňuje navázat mezi hýžděmi a sedlem co nejstabilnější a nejjemnější kontakt.

Ergonomické, flexibilní, prodyšné pásky nabízejí účinnou a jemnou podporu, aniž by zanechávaly „stopy“ na pokožce.

  • Tkanina vyrobená v Itálii kompresivní, opláštěná, velmi měkká a odolná.
  • EKOÏ patentovaná vložka COMFORT ZONE ve tvaru V: absorbuje nárazy, pohodlí při šlapání, prodyšnost.

Cena: 4733 Kč

Helma GARA MIPS STAR BLEU ISRAEL PREMIER TECH LTD:

Tato profesionální edice helmy EKOÏ GARA, kterou nosí na kopcovitých a horských etapách jezdci týmu ISRAËL-PREMIER TECH, graficky připomíná design dresů izraelského týmu: tmavě modrá kanadského sponzora PREMIER TECH, posledně jmenovaného speciální barvy ke 100. výročí (růžová, modrá, mandarinka) a ladná grafika.

Střídmá, elegantní a výrazná edice přilby EKOÏ GARA.

Ultralehká přilba Ekoï Gara byla navržena s 5 cíli: ochrana, pohodlí, hmotnost, ventilace, design.

Ochrana zůstává u přilby na prvním místě a model Ekoï Gara musí poskytovat účinnou ochranu v případě nárazu. Helmu jsme vyztužili pro případ bočních nárazů (nejnebezpečnějších), optimalizovali model tvarem přizpůsobeným pro lepší ochranu před nárazem a přidali systém MIPS AIR®.

Pohodlí je také zásadní, protože naše profesionální týmy nosí přilbu prakticky každý den, ať už závodí nebo trénují, 3 velikosti modelu umožňují nastavení přilby co nejlépe na hlavu.

Lehkost je zásadní, ať už pro 293 profesionálních sportovců Ekoï, kteří je nosí v roce 2022, nebo pro naše zákazníky. 

20 ventilačních otvorů v této helmě umožňuje proudění vzduchu i při těch největších teplotách.

  • Navrženo pro dosažení 5 cílů: Ochrana, Komfort, Hmotnost, Větrání, Design.
  • Vybaveno systémem MIPS AIR®.
  • 3 velikosti: S (220g +/- 10%) / M (235g +/- 10%) / L (250g +/- 10%).

Cena: 5916 Kč

Helma AR14 STAR MODRÁ ISRAEL PREMIER TECH LTD:

Tato profesionální edice helmy EKOÏ AR14, kterou nosí 30 jezdců týmu ISRAËL-PREMIER TECH, včetně Chrise Frooma, má své grafické kódy: barvy a rozpoznatelné linie dresu jsou zde dokonale integrovány. Personalizace, která je střízlivá a dravá, která sublimuje stejně jako zdůrazňuje aerodynamický profil helmy.

Od "klasického" AERO14 se liší svým chromovým vzhledem, který dodává barvě zvláštní lesk. Jasné odlesky a jemný gradient zvýrazňují aerodynamický profil přilby. Takto sublimovaný vás jistě rozzáří vedle ostatních cyklistů i v pelotonech.

  • Aerodynamický model navržený a testovaný v aerodynamickém tunelu.
  • 10 průduchů.
  • Magnetická přezka.
  • ATOP okcipitální podpora.
  • Full In Mold: nahoře a dole.
  • 6 zadních větracích otvorů.
  • Pěny v Cool max.
  • Větrané popruhy.
  • Schváleno CE a CPSC (US CPSC 1203).

Cena: 5916 Kč