Třídenní cyklistický svátek FOR BIKES se blíží, PVA EXPO PRAHA v Letňanech ho přivítá už 6. dubna. Budete tu mít možnost získat tisíce tipů, rad a doporučení, jak si svého koníčka vychutnat ještě příjemněji. To vše pod jednou střechou od pátku 6. do neděle 8. dubna.

 

V pátek přesně v deset hodin se otevřou haly. Vy se již nyní můžete těšit na nejrůznější expozice s tisíci koly a veškerým příslušenstvím od více než 200 vystavovatelů ze 6 zemí! Dobrou zprávou je, že se na veletrh vracejí kola Kellys a výrobce oblečení, který je dlouholetým partnerem Martiny Sáblíkové a reprezentace v biatlonu značka Atex. Mezi premianty budou firmy Adrex, Strombike, Penco, Auto Kelly a další.

 

Můžeme prozradit, že největší expozici představí společnost Universe Agency se svou značkou Author. Na více než dvoustechmetrech čtverečních bude k vidění průřez kolekcí kol 2018 a také tam budete mít možnost soutěžit o horské kolo Author A-Ray 29, hlavní návštěvnickou cenu veletrhu FOR BIKES 2018. Dominantní výstavní plochu plnou novinek také nabídne Cyklošvec s koly Stevens a Galaxy, Bretton s bicykly Trek, sportovní řetězec Hervis nebo specializovaný obchod Triexpert. 

 

Devátý ročník největšího cyklistického veletrhu v České republice FOR BIKES oficiálně odstartuje v pátek 6. dubna v 11 hodin na stánku společnosti Universe Agency (Author). Slavnostního přestřižení pásky se zhostí za pořádající společnost ABF generální ředitel Tomáš Kotrč a předseda představenstva společnosti Pavel Sehnal, který je sám vášnivým cyklistou. Dalšími váženými hosty zahájení budou prezident Českého svazu cyklistiky Petr Marek, několikanásobný paralympijský vítěz a ambasador veletrhu Jiří Ježek a profesor Pavel Pafko.