S přihláškou příliš neotálejte.

S hrdostí můžeme oznámit, že novým generálním partnerem závodu se stala firma BRAVA machining s.r.o. ze Žandova. Samozřejmě není náhodou, že vedení firmy žije cyklistikou a tak se jedná o spojení silné, plné pozitivních emocí... postavené na pevných základech!

 

 

Také vás všechny potěší výživové produkty HIGH5, které dostanete jak v rámci startovního balíčku, tak na občerstvovacích stanicích na trati i v cíli a samozřejmě ti nejlepší i při vyhlášení výsledků. Společně s dodavatem ForActiv.cz věříme, že budete spokojeni. Další produkty do cen dodaly společnosti Schindler, Merida a Pells.

 

 

Zásadní novinkou je pak reorganizace startovních vln! Po dlouholetém zvažování a po apelu samotných závodníků přesouváme jen a jen z důvodu bezpečnosti startovní vlnu Speciály na konec startovního roštu. Tedy pořadí startovních vln bude Obr Zeleňák 106km – Zeleňák 54km – Speciály.
Věřte, rozhodnutí to nebylo lehké! Snad nám matka Historie nedá za vyučenou.

 

 

Společně s klukama z Posedel připravujeme celovíkendový program Tour de Zeleňák. Vězte, že se vyplatí přijet už v pátek, vyzvednout si v klidu startovní balíček a pak si zajít do cyklistické kavárny Bohemian Coffee House na dobrou kávu a užít si bohatý cyklistický program Cyklo Festu: Již v dopoledních hodinách na vás čeká společné projetí části trati tak, abyste měli čas na odpolední předzávodní regeneraci před závodem.
A co se tedy chystá? Besedy, přednášky, vernisáž historických kol. Kdo by nechtěl slyšet moderovanou besedu Vojty Řepy a Karla Tyrpekla o jejich předčasném konci profesionální kariéry?

 


V sobotu po sportovním klání nás čeká tradičně nadupaný kulturní program, jejíž vrcholem bude kapela Jamaron, jejichž Osudovou baladu shlédlo na YouTube už téměř 6 milionů diváků.
V neděli v 10h pak zakončíme společným tréninkem do národního parku České Švýcarsko. Do balíku se přidají samozřejmě i Vojta Řepa s Kájou Tyrpeklem. O tempo se bát nemusíte, peloton se brzy rozdělí na dvě výkonnostní skupiny. Předtréninkové snídanově menu v kavárně a zakončení švihu v krásnolipském pivovaru Falkenštejn uzavře celý nadupaný víkend Tour de Zeleňák!