Profesionální cyklisti používají k označení svého kola nebo helmy samolepky, na které mají své jméno a vlajku země, odkud pocházejí. Tyto samolepky si oblíbili i nadšenci do cyklistiky, kteří si udělají radost a ozdobí svého oře.

Jmenovky na kolo je možné objednat na stránkách bicistickers.com, kde si můžete vybrat libovolnou barvu písma a pozadí a různé designové tvary. Velmi populární jsou rovněž samolepky, které se tisknou na průhlednou fólii. Vybrat si rovněž můžete, jestli chcete matnou nebo lesklou povrchovou úpravu. Kvalita samolepek Bicistickers je velmi vysoká, všechny samolepky jsou laminovány, a proto vám vydrží velmi dlouho. K samolepkám si rovněž můžete přiobjednat i ochranné samolepky pro poškrábání laku od bovdenu.

Cena samolepek je 399 Kč a za tuto cenu dostanete 6 velkých samolepek, které jsou určeny na rám kola a dále 6 menších samolepek, které jsou určeny na helmu. Poštovné je zdarma.

Ukázky samolepek na kolo se jménem od bicistickers.com

Pro čtenáře Roadcycling.cz máme jednu dobrou zprávu nakonec. Pokud použijete při objednávce slevový kupón RCCZ2021, dostanete slevu 10 % a celé balení od Bicistickers vás tak vyjde na 359 Kč a to už stojí za zvážení. Slevový kupón platí 1 měsíc od uveřejnění tohoto článku.