Kromě investované peněžní částky si ke kolu vytváříme i emoční pouto. Proto velmi nelibě snášíme škrábance, opotřebení vlivem počasí či pouhou nečistotu. Tomu všemu během cestování zabrání elegantní a vysoce kvalitní obaly na kola od českého výrobce Montone. Modelové označení mBag spolehlivě ochrání vaše kolo od škodlivých vlivů, které během přepravy mohou na vaše kolo působit, ať už se jedná o vířící prach, drobný hmyz, nepřízní počasí či vydatné sluneční záření. Všechny tyto vlivy neblaze ovlivňují životnost kola i jeho estetiku. Jsou vyrobeny z vodoodpudivého materiálu a velmi elastického materiálu. Vaše kolo tak během cestování zůstane ve stavu, ve kterém jste ho naložili. Navlečení je velmi snadné a rychlé.

Obaly Montone udrží vaše kolo i domov čisté. Odlehčená verze s označením mKayak ochrání váš domov, kancelář nebo auto od venkovních nečistot a stop od plášťů či galusek. Těsně obepne vaše kolo, čímž ho ochrání před drobným domácím prachem, který může zkrátit životnost některých komponentů. Obaly navíc působí velmi elegantně a hodí se do každé domácnosti.  

Obaly na kolo bike mBag a bike mKayak jsou vyráběny v České republice a jsou vhodné pro silniční kola, horská kola, trekingová kola a elektrokola. Díky vysoké elasticitě obalu je navlečení na kolo velmi snadné a trvá méně než 30 sekund. 

Dopřejte svému kolu elegantní cestovní a domácí kabát, který ho bezpečně ochrání. Na čistém kole se jede a závodí vždy lépe!

loading...