Vážení účastníci závodu Tour de Zeleňák a dalších závodů RoadCupu,

před startem našeho nadcházejícího závodu máme pro vás skvělou novinku, která vás nejen potěší, ale také vás zbaví starostí o vaše kolo. Ve spolupráci s BikePlan, předním poskytovatelem pojištění kol, jsme vypracovali speciální nabídku jen pro vás, účastníky našeho závodu.

Bezpečnost především! Ať už jezdíte závody nebo se vydáváte na víkendové výlety, vaše kolo je váš drahocenný společník. Abychom vám pomohli jej chránit, máme pro vás speciální nabídku: se slevovým kódem ROADCUP získáváte slevu 495 Kč na pojištění nejen pro náš nadcházející závod, ale i na všechny ostatní amatérské závody po celý rok od sjednání.

Proč zvolit pojištění BikePlan?

•                                     Poškození či zničení kola: Spadli jste? Nabourali? Nebojte se, pojištění pokrývá všechny díly vašeho kola.

•                                     Krádež z auta nebo nosiče: Ať už máte kolo uvnitř auta nebo na nosiči, se správným pojištěním nemusíte mít strach o svůj drahocenný stroj.

•                                     Poškození při přepravě: Ať už vám kolo spadne z držáku, nebo se stane cokoli jiného během jeho přepravy, pojištění BikePlan vám bude stát po boku.

 

Neváhejte a využijte naší skvělé nabídky! Pojištění si s promokódem ROADCUP můžete snadno sjednat na www.bikeplan.cz. Připojištění závodů si jednoduše zvolíte při kalkulaci pojištění a zadáním promokódu vám ho z výsledné ceny odečteme :-)

Přejeme vám bezpečnou jízdu a užijte si naše závody!