RoadCycling.CZ přináší denně svým čtenářům aktuální reporty z cyklistických závodů, od světových až po lokální. Naším prostřednictvím necháváme nahlédnout do zákulisí týmů, pořadatelů i jednotlivých cyklistů. Nabízíme inspiraci představováním technických novinek, zkoušíme za vás výbavu, bez které se žádný aktivní cyklista neobejde. Najdete u nás přehled výsledků závodů jak domácích, tak světových. Upozorňujeme a představujeme jednotlivé akce tak, abychom vám usnadnili jejich sledování a orientaci.

Ale všechno na tomto světě postupně v proudu času zastarává a je potřeba inovace a zdokonalování. A právě to je motiv, proč si RoadCycling.CZ podal ruku s Vikendo.cz

Vikendo.cz je totiž web a aplikace, která poskytuje průběžně ucelený přehled o akcích z oblasti nejen sportu, ale i kultury, gastronomie, vzdělávání i aktivit určených primárně dětem. Což znamená, že přináší přehled i o akcích cyklistických.

Proto na našem webu nyní nově najdete rubriku akcí na nadcházející týden, které pro náš web připravuje právě Vikendo.cz.

Petr Vávra, zakladatel Vikendo.cz, ke spolupráci říká: „V Česku se pořádá spousta krásných, lokálních závodů, které sice nedosahují věhlasu těch mezinárodních, ale rozhodně stojí za to, aby si na nich člověk zazávodil nebo alespoň přišel fandit. Jejich atmosféra bývá často srdečnější, než akce velkého formátu. Pořadatelé bohužel někdy nemají ani dostatek financí na propagaci. Chtěli bychom tyto malé lokální závody víc fandům cyklistiky ukazovat a RoadCycling.CZ je skvělé místo. Návštěvníci webu tak mají komplexní přehled o všem, co se aktuálně v cyklistice děje.“

My doufáme, že vám bude nová rubrika k užitku, že si v ní najdete to, co hledáte, potřebujete, po čem toužíte a že třeba i díky ní se budete potkávat s přáteli na těch správných akcích a užijete si další skvělé nejen víkendy. Vždyť setkávání je zdrojem nových emocí, a ty přeci naše životy obohacují.

Takže sledujte na RoadCycling.CZ také Vikendo.cz!