Prvním z dárků je tréninkový kemp Tour de Zeleňák na Kanárských ostrovech v březnu 2024. Jak jinak odstartovat kondiční přípravu na zářiový vrchol sezony, než po kvalitním zimním tréninku najezdit objemové kilometry v teplých krajích? A když teplo, tak Gran Canaria.
Kanárský ostrov je po 13 letých zkušenostech s jarními kempy dokonalou lokalitou pro najíždění  prvních jarních cyklistických kilometrů zejména pro svou stabilitu počasí. Krajina kopcovitá zprvu nahání obavy, stoupání jsou zde však až na výjimky velmi příjemná (6-8%), takže si může každý citlivě zvolit své tempo a snadno se pohybovat ve své, pro konkrétní den preferované, tréninkové zóně. Vhodnou kazetu s 30z a kompaktními klikami však každý rád využije.

Kemp je samozřejmě určen nejen pro účastníky našeho závodu, ale také pravidelně trénujícím sportovcům a nadšencům, kteří si chtějí jen aktivním pohybem zvýšit kondici a poznat exotickou krajinu sopečného ostrova.
Pokud máte děti, vemte je s sebou! V době tréninku máme zajištěné hlídání, protože sami máme své děti J Navíc předškoláci mají pobyt zdarma a školáci za velmi příhodné ceny.

Zázemí jsme našli v bungalovech hotelu Vistaflor za, pro náš kemp, zvýhodněné ceny. Prostě když oslava, tak oslava! Stravování formou polopenze zajistí švédské stoly a plavecký bazén na regeneraci či plavecký trénink máme přímo v resortu. S velkou pravděpodobností bude součástí kempu také profesionál, který bude již ladit svou formu na první dubnové závody, takže nahlédnout pod pokličku profesionálního sportu můžeme po celých deset dní!

Veškeré informace naleznete na webu zelenak.cz, případně na mailu info@zelenak.cz.

Kanáry_2.jpg