První důležitou změnou je značka. Trek totiž nahrazuje značku Bontrager, stejně jako k tomu došlo už dřeva u přileb. Bontrager se do budoucna bude zaměřovat primárně na segment cyklistického vybavení, jako jsou pláště nebo ráfky.

SteelCityMedia_TREK_LIDL_ROAD_ROAD_SHOE_205 copy (1).jpg

Pohodlí i efektivita

Nové modely jsou vybaveny technologií METNET, která přispívá k většímu komfortu, ale zároveň neubírá tretrám na efektivitě. METNET je tvořen otvory ve tvaru trojcípé hvězdy, díky čemuž se bota může na nejvíce namáhaných místech roztahovat i smršťovat. To přináší úlevu od nepříjemných pocitů, které silniční cyklisté dobře znají, ať už jde o brnění prstů nebo ztrátu citu v chodidlech. Díky METNETu by tretry neměly nikde tlačit.

SteelCityMedia_TREK_LIDL_ROAD_KNIT_SHOE_JASPER_BALSAMO_148 copy.jpg

Trek RSL Knit

loading...

Pletené tretry jsou v kurzu

Nejvyšším modelem v nabídce je Trek RSL Knit, které mají jsou ušity ze speciálního pleteného svršek a pružných zón METNET, s podpůrnými pásky pro větší stabilitu nohy a vybaveny jsou dvěma kolečky BOA Li2. Díky podrážce ze 100% OCLV karbonu nabízejí tretry maximální pohodlí při jízdě na silnici a účinný přenos síly. K dostání jsou v bílo-šedé a velmi vyzývavé černo-zlaté barevné variantě.

SteelCityMedia_TREK_LIDL_ROAD_ROAD_SHOE_214 copy (1).jpg

Trek RSL

loading...

Vylepšená klasika

Silniční tretry Trek RSL jsou na stejné úrovni jako RSL Knit, ale svojí konstrukcí se více blíží klasicky pojaté silniční tretře, která je úzká a pevná. Jejich svršek je vyroben z klasického syntetického materiálu, nechybí však pružné zóny METNET, dvě kolečka BOA Li2 a stejná karbonová podrážka jako u RSL Knit. Vyrábí se v bílé a černé verzi.

Velocis doplňuje novou řadu treter

Nová generace treter Velocis vychází z osvědčených modelů značky Trek (dříve Bontrager), které ve Wisconsinu vylepšili pružnými zónami METNET, karbonovou podrážkou OCLV a dvěma kolečky BOA Li2. V tomto případě si navíc můžete vybírat ze třech barev – bílé, černé a červené.

23-Rapha-Shoe-RD-Ross-Bell-Photo-21.jpg

Trek Velocis

loading...

Zbrusu nové vložky 

Tři nové modely treter doplňují vložky BioDynamic, které dále napomáhají tomu, jak tretry celkově padnou. Trek si na nich dal záležet, což u mnoha prémiových značek nebývá zvykem. Vložky, které obsahují 70 % recyklovaného materiálu, vyrábí ve spolupráci se specializovanou značkou Superfeet.