Když přijdeš k nám do Holešovic, můžeme začít službou GURU Bike Finder, kdy tě kromě zvědavých otázek, fyzicky vyšetříme a budeme simulovat zvolené kolo na DFU jednotce, než najdeme optimální velikost kola, výšku a vzdálenost řídítek, pozici sedla a mnoho dalšího. Což ti ušetří hodně peněz a předělávek, když si koupíš špatný kolo.

Pokud by sis nevybral kolo u nás na prodejně, můžeme ti udělat kompletní stavbu na rámu. Se vším ti poradíme a navrhneme řešení, která vycházejí z našich zkušeností a tvých potřeb.

A když přeskočíme všechny tyhle kroky a ty ses k nám dostal se svým mazlem a touhou maximálně zvýšit výkonnost a zlepšit posed, pak přichází na řadu Honza Dubec a jeho „stroj“. Věřím, že už jsi o bike fittingu četl nebo přemýšlel. Nemusí ti říkat, jak je to důležité a kam tě to posune, ale měli bychom ti říct, že na termín k Honzovi se objednává pár týdnů dopředu. Tak být tebou, mrkni na jeho reference a objednej se ještě dnes.

Přemýšlíš, že máš posed vyladěný, kolo v topu a chtěl bys to ještě posunout dál? A víš, kde máš mezery? Chceš poradit, jak si lépe nastavit tréninky? Zátěžové testy ti pomůžou ke zjištění trénovanosti (výkonnosti), a taky ke zjištění reakce organismu na určitou zátěž. Umíme zjistit tvoje skutečné tréninkové zóny a roztřídíme je na tepové nebo wattové zóny.

V laboratoři na cyklo-trenažéru provádíme testy dva. Maximální spiroergometrický zátěžový test, kde určíme silové a ventilační předpoklady, ekonomiku práce, ventilační zlomy k nastavení intenzit pro trénink a odhalíme nedostatky v aerobní oblasti. Druhý zátěžový test je tzv. laktátová křivka, kterou dokážeme velmi přesně určit zlomové body (aerobní i anaerobní práh), pro trénink s watty určujeme funkční prahový výkon a následně provedeme individuální určení tréninkových zón.

Zní to jako zajímavá služba, co by mohla posunout tvoji efektivitu tréninku i závodních výkonů. A pokud jsi zařadil do tréninku běh a plávání a chceš vyzkoušet, jak se na „kozu sedá“,  tak si můžeš od nás půjčit nějaký z pěti triatlonových speciálů QUINTANA ROO naší speciálů půjčovny.

Jestli tě triatlon už chytl, máme velmi široký sortiment triatlonových kombinéz, treter, šortek a hlavně neoprenů, které se ti budou hodit na závody a tréninky, než nám otevřou bazény. Neopreny si můžeš vyzkoušet v našem bazénu s protiproudem. To zní luxusně, viď? A co teprve, že děláme i videoanalýzu plavecké techniky díky podvodním kamerám, speciálnímu softwaru a zkušenému trenérovi.

Ať už tě zláká cokoli, jsme tu pro tebe a těšíme se na návštěvu.

Tým TRIEXPERT RUN & BIKE Praha Holešovice