V sobotu skončil hned za Bradáčem druhý Šimon Matějek, který k nám přišel z Favoritu Brno, jehož je ještě do konce roku členem. Čtvrtý byl klasifikován Filip Richter, devátý Adam Frajbiš a desátý Ondřej Michalovič. V neděli se kromě vítězného Bradáče dostal na pódium ještě třetí Filip Richter, Šimon Matějek byl šestý, Adam Frajbiš obsadil osmé místo a desátý skončil Ondra Michalovič.

„Z našeho pohledu to dopadlo skvěle. Kromě Adama Bradáče jsme měli po oba dva dny ještě dalšího člověka na pódiu, a na to se kouká pěkně. Vyzdvihl bych velmi dobré týmové pojetí a všem klukům chci poděkovat, stejně jako celému realizačnímu týmu. Mezi ženami navíc po oba dny jednoznačně dominovala naše závodnice Veronika Bartoníková, která v podstatě neměla konkurentku. I proto, že její týmové kolegyně jsou na soustředění na Mallorce,“ řekl trenér František Trkal.

„Jsem rád, že kluci i druhý závodní víkend ukázali, že jdeme správnou cestou, ale na některých je vidět, že mají trochu těžké nohy. Přece jen trénujeme velice tvrdě pět týdnů prakticky bez většího odpočinku a je potřeba dobít baterky,“ dodal trenér. 

loading...