Znovu šli do úniku borci týmů nižších divizí. Potřetí z TDT-Unibet a Boltonu, podruhé z Global 6. Z Boltonu tu byl James Fouché, kterému šlo o dvě vrchařské prémie 3. kategorie, umístěné v první polovině trasy. Obě se mu povedly, upevnil vedení v soutěži a tím to pro něj pro dnešek končilo.

Problém nastal, když byli uprchlíci dojeti zbytečně brzo už 40 km před cílem. Chvíle oddychu využili dva z nich, k nimž se přidali tři jezdci Saint Piran a pokusili se o druhý únik. Jenže to vůbec nevyhovovalo Jumbo-Visma. Tím to pro ně ale nemělo skončit. Jakmile sjeli tenhle únik, pokusili se je překvapit jejich úhlavní soupeři. Odjela nepočetná skupina, kde měli své silné zástupce Ineos, Bora, Uno-X i Movistar. Takže Jumbo znovu do práce a mezi nimi i Van Aert, který se vůbec nešetřil.

7 km před cílem bylo vše pohromadě. Opět se pokoušeli vybudovat výhodnou pozici jezdci Ineosu i Bory, ale necelé dva kilometry před cílem se na čele srovnala čtveřice Jumbo-Visma. A neslezla z něj až do cíle. Van Aert dotáhl Kooije někam pod dvoustovku a ten dokázal ve stoupavém závěru udržet za sebou na uzdě zle dotírajícího Van Poppela (Bora-hansgrohe). Unavený Van Aert tentokrát vyvěsil. Musel toho mít pro dnešek docela dost!