Stalo se tak přesně deset let poté, co otevřel svůj první obchod/servis Future Cycling na Kavčích horách. Respektive o dva dny později, tedy 21. listopadu, ale aspoň v 19 hodin. Ve vybrané společnosti rodiny, přátel, cyklistů a lidí z byznysu.

„Nastal čas posunout se zase o kus dál. Chtěli jsme vytvořit stylové místo a poskytnout vyšší level zážitku z nákupu. Máme tady větší prostory a jsme blízko cyklostezce podél Vltavy i Točné, můžeme nabídnout komplexnější služby. Chystáme třeba i společné vyjížďky, social rides,“ řekl. Původní Klaudiánku ponechá v mírně omezeném provozu, ale včetně servisu, využije ji i na sklad materiálu. Čerstvou Zahálku si bude pěstovat. O design se postarala opět jeho žena Šárka, na křestu nechyběl ani táta i syn, oba Kristiánové, jak jinak. Ale i třeba Martin Stošek, bronzový z mistrovství světa a člen jeho Canyon/Northwave teamu. Anebo Matouš Ulman, soused z Černošic a nedávný parťák ze závodů, který nastoupil jako servisman.

loading...

Na jakou produkci tu na ploše 150 metrů čtverečních vzdušného interiéru nového domu v ulici Mezi vodami můžete narazit? Biky i silničky, dresy, bundy, tretry, helmy i ponožky a další drobnosti, které potěší už jen na pohled, natož, když se do nich vybalíte na kolo. Brandy jako Santa Cruz, Argon18 (jasně, partnerství s holešovickým LBS sportem trvá), Superior, Time, dětská Early Rider. Dále Enve, Open, Void, Uswe, Northwave, Suplest, Orangeseal, Ergon, Topeak, POC, Isadore a další. „Všechny máme prověřené i v náročných podmínkách,“ usmívá se vítěz legendárního etapáku Cape Epic.

Funguje také e-shop. Ale tady si můžete zobnout při vybírání čokoládové pralinky Kristiján a dát si i zmíněné kafíčko z liberecké pražírny Nordbeans. To je silný magnet i oproti nedalekým cykloshopům.