DHL Sereďmaratón má bohatou historii a je jedním z nejvýznamnějších akcí v této oblasti. Závod je opět součástí UCI kalendáře, což zaručuje jejich vážnost a špičkovou úroveň. Událost se uskuteční 19. května 2024.

Trasa závodu je náročná, ale zároveň poutavá. Celková délka trati je 122.38 km, přičemž prvních 4 km závodu bude slavnostní přejezd městem Sereď pomalejším tempem. Závodních 118 km se začne odpočítávat po ostrém startu za městem, kde budeme pokračovat směrem na Šulekovo přes Hlohovecký most. Zde se trasa napojí na původní trasu Sereďmaratonu. Celkové převýšení závodu je 1016 m, na které se nejvíce mohou těšit vrchaři, kteří si letos budou moci změřit síly i na tradičním a oblíbeném horském průchodu.

Foto 4.jpeg

Registrace na závody je možná pouze do 15. května nebo do naplnění limitu účastníků, takže se neváhejte přihlásit co nejdříve. Registrace se již spustila nejen pro DHL Sereďmaratón, ale i pro dětský Sereďmaratónik, kde je také limit účastníků! K dispozici jsou různé kategorie pro muže, ženy a týmy. Pro vítěze jsou připraveny atraktivní ceny a bohatá tombola. Organizátoři nabízejí také možnost ubytování za výhodnější ceny se speciálním kódem akce.

Foto 5.jpeg

Novinkou je zavedení několika nových kategorií pro ženy, firmy a zvýšení finančních odměn. Další inovací jsou limitované Bonus plus balíčky, které přinášejí dodatečné výhody a zvýhodněné služby pro účastníky. Kromě toho budou k dispozici i dvě tréninkové jízdy, kde bude zajištěno občerstvení a také soutěže.

Bezpečnost účastníků je pro nás prioritou, a proto letos spolupracujeme i se společností SafetyCar Slovakia, která se bude starat o hladký a bezpečný průběh těchto tréninků, ale také závodů.

Foto 2.jpeg

Nechte se strhnout atmosférou a přijďte zažít tento nezapomenutelný cyklistický zážitek. Více informací naleznete na naší webové stránce www.seredmaraton.sk nebo na našich sociálních sítích, kde pravidelně přidáváme aktuální informace o akcích.

Těšíme se na vás na startu!