Závodníci Movistaru budou závodní boty jezdit a testovat a poskytovat informace a zpětnou vazbu výrobci. Spolupráce mezi fi'zi:kem a Movistarem je uzavřena na dvě sezóny, do konce roku 2019. V tretrách fi'zi:k budou jezdit i tři největší hvězdy týmu - Alejandro Valverde, Nairo Quintana a Mikel Landa. 

,,Tour de France mě letos zajímá nejvíc. Mám větší motivaci, než kdy jindy, aby se mi splnil můj žlutý sen.", nastiňuje svůj hlavní cíl Nairo Quintana. Také Alejandro Valverde má před sezónou jasno: ,,Jsem připraven. Můj cíl je jasný, opět vyhrávat." 

Fi'zi:k dodává týmu sedla už pět let, spolupráce tedy funguje dobře, což potvrzuje i Nicolò Ildos, šéf sportovního marketingu. ,,Fi'zi:k byl závodníky Movistaru vybrán po dobrých zkušenostech ostatních závodníků, kteří už naše výrobky používali. Jsme nadšení vývojem spolupráce s profesionálními závodníky. Vyrostli jsme od pěti závodníků v roce 2010, až k padesáti jezdcům WorldTour v této sezóně."

Movistar má letos prvním rokem i tým žen. Také Rachel Neylan, Malgorzata Jasinska a další cyklistky budou jezdit v tretrách fi'zi:k. Ženy i muži budou jezdit v modelu Infinito R1 ve speciálním designu Movistar. Kromě bot používají cyklisté i tři modely sedel fi'zi:k - Antares, Arione a Aliante. Ženy mají na výběr i specificky ženské modely Luce a Luna. 

Foto fi'zi:k