Michael Boroš ovládl již třetí závod, pro server cyklokros.cz řekl:

"Byl to dnes takový rychlý kryťák. Dost dlouho jela spolu velká skupina a nebylo možné získat nějaký náskok. V závěru jsem spolupracovali s Konwvou a teprve pak se to nadělilo. O svém vítězství jsem rozhodl až v nejtěžší pasáži kdy jsem nastoupil a podařilo se mi jej setřást. Čtvrtý start - třetí vítězství, takže za mě velká spokojenost."

Fotogalerie závodu mužů:

loading...

1. Boroš (ČEZ Cyklo Team Tábor)        1:01:48, 2. Konwa (Pol.) +5, 3. Vaníček (ČEZ Cyklo Team Tábor) +13, 4. Haring (SR) +27, 5. Stránský (Brilon Racing Team MB) +58, 6. L. Petruš (D2mont Merida Cycling Team) +1:02.

Kompletní výsledky najdete na stránkách Sportsoftu


Také ženy mají trojnásobnou vítězku, Kristýna Zemanová řekla pro cyklokros.cz:

"Dnes to bylo všechno parádní, zcela jistě úplně nejlepší závod sezony a to samé mohu říci i o trati. Od startu jsme jely ve velké skupině a já se snažila hlídat druhou pozici v klidu si pak ve čtvrtém kole nastoupila a vyšlo to. Mám dobře nastavené tréninky, dobře jsem se vyspala a najedla a vyšlo to na jedničku."

Fotogalerie závodu žen:

loading...

1. Zemanová (Brilon Racing Team MB) 50:27, 2. Vanderbekenová (Belg.) +32, 3. Havlíková (Lawi junior team) +37, 4. Vaníčková (Brilon Racing Team MB) +38, 5. Bajgerová (Dukla Praha) +43, 6. Krzystalaová (Pol.) +47.

Více na stránkách cyklokros.cz