Společnost Intermarché patří do skupiny Les Mousquetaires, která je obrovskou společností s 4000 obchody v celé Evropě a obratem přes 45 miliard eur v roce 2019, ale tým Intermarché - Wanty Gobert bude sponzorovat pouze belgické zastoupení tohoto francouzského řetězce. Ve Belgii je Intermarché silné zejména ve Valonsku, tedy ve frankofonní části země. Týmu by se díky novému sponzorovi měl navýšit rozpočet, což je po postupu mezi sestavy WorldTour nutnost. Smlouva platí do roku 2023. 

Belgický tým Circus - Wanty Gobert mění názvy a sponzory docela často. Letos byla hlavním spozorem společnost Circus, sázková kancelář a provozovatel kasin. Dlouhou dobu byla hlavním sponzorem stavební společnost Wanty, která u týmu zůstává, stejně jako Groupe Gobert Matériaux. Dříve se tým jmenoval také Accent.jobs - Wanty a Verandas Willems. 

"Cyklistika je v Belgii jedním z nejpopulárnějších sport. Stačí se podívat na ulice měst. Závody se konají u vchodů našich domů. Máme s týmem společné hodnoty, jako jsou týmový duch a přátelství. Jsme hrdí, že se můžeme stát partnery týmu," říká k dohodě Alain Boulle, ředitel belgického zastoupení Intermarché. 

"Jsem rád, že se můžeme spolehnout na podporu Intermarché v dalších třech letech. Chci poděkovat všem našim historickým sponzorům, mezi které patří i Circus. Ztratí se sice z názvu týmu, ale zůstanou jedním z našich partnerů," dodává Jean-Francois Bourlart, ředitel týmu Inermarché - Wanty Gobert.