Již zmíněný Movistar bude i nadále jezdit rámy Canyon, ale zda osazená Campagnolem jisté není. 

Canyon nepřejde s Katushou do Israel Cycling, takže přijde o jeden World Tour tým a o to víc se zaměří na podporu ProConti Corendon-Circus s Mathieu Van der Poelem. Podporovat bude i ženský tým Canynon-Sram a následuje i Naira Quintanu do Arkéa-Samsic. 

Israel Cycling Academy bude nově používat kola britské provenience Factor, která se tak po roční pauze - v roce 2018 je používal tým AG2R La Mondiale – vrátí do World Tour. V právě skončené sezóně tato značka podporovala druhodivizní Roompot-Charles, spolu s ženským týmem UCI Parkhotel Valkenburg. Rozpad Roompotu zdá se uvolnil ruce této značce k návratu do elitní společnosti.

V této souvislosti se proslýchá, že De Rosa, kterou Israel Cycling jezdil dosud, se vrátí ke Cofidisu, který poslední dobu jezdil Kuotu.   

Po překvapivém rozhodnutí týmu Ineos používat na poslední Tour de France sety Lightweight je možná překvapivé, že v následující sezóně nedojde k žádným změnám vybavení. Bernalovo vítězství na Tour je pro sponzory natolik zajímavé, že Ineos bude pokračovat na rámech Pinarello a vypletených setech a komponentech Shimano i v roce 2020. 

Jedním z týmů, kde dochází k větším změnám, je Bahrain-Merida. Tým mění kola Fulcrum za Vision a odchází od oblečení Sportful k LeCol, značce bývalého britského profi cyklisty Yanto Barkera, která se v roce 2019 přidala ke kontinentálnímu Team Wiggins LeCol. 

Tříletá dohoda Astany s výrobcem rámů Argonem 18 vypršela a není jasné, zda byla obnovena. Údajně by mohli jezdit na Wilieru. 

Zatím je jasné, že z 19 týmů World Tour bude pouze jedna značka podporovat dva týmy: Bora-hansgrohe a Deceuninck-Quick Step pokračují na rámech Specialized. Ostatní týmy, kromě těch, u kterých to není zatím známo, pokračují na dosavadních rámech. 

Co se týče komponentových sad, tak jasno není u čtyř týmů: Astana, Cofidis, Israel a Movistar. Z ostatních pouze jeden tým bude používat SRAM a to Trek. Dva Campagnolo: Lotto a UAE. Ostatní sází na Shimano.

Ze zapletených setů hned pět týmů věří Shimanu a celkem budou týmy používat 9 značek.  

Nejvíc „retro“ jsou v UAE a u Lotta: rámy Colnago, resp. Ridley, kola Campagnolo, komponentové sady Campagnolo a doplňky Deda.