Manuela Fundación je nadace založená podnikatelem ve stavebnictví Franciscem Huertasem, která však zatím nefunguje a měla by svou činnost zahájit v příštím roce. Huertas se už dříve dohodl se Shaynem Bannanem, bývalým ředitelem Mitchelton - Scott o sponzoringu a převzetí australského týmu. Tuto dohodu ale zatrhl Gerry Ryan, majitel týmu Mitchelton - Scott a Bannana vyhodil.  

Huertas poté prostřednictvím Stefana Garzelliho, bývalého vítěze Giro d´Italia a muže, který Huertase s Bannanem spojil, vyhrožoval Ryanovi žalobami kvůli poškození dobrého jména. Nyní se ale pozornost Huertase obrátila směrem k týmu CCC. Ten finančně strádá, obuvnická společnost CCC utrpěla kvůli zavřeným obchodům během koronavirové krize velké ztráty. Závodníkům byly sníženy mzdy, další zaměstnanci byli propuštěni a společnost CCC oznámila, že po letošním roce se sponzoringem končí. 

Jim Ochowicz, ředitel týmu CCC, se však nevzdává. Do začátku Tour de France chce získat nového sponzora. Nejdříve se mluvilo o společnosti UnitedHealthcare, která cyklistiku podporuje už spoustu let a v současnosti tak činí prostřednictvím dceřinné firmy Rally. Tyto námluvy se však nikam nevyvíjejí a  podle italského deníku Gazzetta dello Sport je Ochowicz blízko dohodě s Manuela Fundación.

Manuela Fundación chce investovat 10 milionů eur ročně do týmu, který by měli vést Alvaro Crespi a Shayne Bannan, bývalý šéf Mitchelton - Scott. Crespi je bývalý profesionální závodník a později sportovní ředitel.  

Ochowicz a Manuela Fundación se podle informací webu Wielerflits chtějí dohodnout do 1. srpna, než začne sezóna WorldTour. Sestava na příští rok je nejistá, platnou smlouvu sice má deset cyklistů, včetně Grega Van Avermaeta, Ilnura Zakrina, Mattea Trentina a Čecha Jana Hirta, ale není jisté, že budou chtít zůstat. Důvodem je nedůvěra v projekt Manuela Fundación a v osobu Francisca Huertase, kterému v minulosti nevyšlo už několik partnerství s fotbalovými kluby.