Časovka jednotlivců:

Belgie: Mistrem v časovce se stal Yves Lampaert (Deceuninck-QuickStep), který porazil na 38 km dlouhé trase týmového kolegu Remco Evenepoela o 20 sekund. Třetí skončil Victor Campenaerts (Qhubeka-Assos) se ztrátou 41 sekund.

Itálie: V Itálie se stal šampionem časovky Matteo Sobrero z Astany, který byl v cíli o 26 sekund rychleji než Edoardo Affini (Jumbo-Visma) a o 41 sekund než Mattia Cattaneo (Deceuninck).

Francie: Časovku měl zcela v režii tým Groupama-FDJ v pořadí 1. Benjamin Thomas, 2. Bruno Armirail (+0:31) a 3. Alexys Brunel (+0:55).

Španělsko: Ve Španělsku se jelo na 32 km a nejlepší se ukázal Ion Izagirre z Astany, který byl jen o sekundu lepší než David De La Cruz (UAE) a o 48 než Carlos Rodriguez (Ineos).

Nizozemsko: V časovce na 30 km získal prvenství Tom Dumoulin (Jumbo-Visma) před Sebastianem Langeveldem z EF Education – Nippo (+0:27) a týmovým spolujezdcem Koenem Bouwmanem (+1:24).

Německo: V Öschelbronnu se jelo na 30 km a nejrychleji je zvládl matador Tony Martin (Jumbo-Visma). Na 2. místě překvapil Miguel Heidemann z kontinentálního Leopardu (+0:55). Třetí dokončil sprinter Qhubeka-Assos Max Walscheid (+1:10).

Slovinsko: 1. Jan Tratnik (Bahrain), 2. Jan Polanc (+0:09), 3. Tadej Pogačar (+0:34).

Dánsko: Dánský šampionát, který se jel na trati dlouhé 48 km, ovládl Kasper Asgreen (Deceuninck) o 21 sekund před Mikkelem Bjergem (UAE).

Švýcarsko: Nejlepší na 40 km trati byl Stefan Küng (Groupama-FDJ), který porazil druhého Marca Hirschiho (UAE) o 2:29 min.

Norsko: V Norsku byl na 50 km trati nejlepší Tobias Foss z Jumbo-Visma.

Rusko: 40 km trať projel nejrychleji Aleksandr Vlasov (Astana-Premier Tech).

Portugalsko: Roli favorita potvrdil na trati 30,5 km dlouhé trase Joao Almeida (Deceuninck).

Rakousko: Přemožitele tady nenašel Matthias Brändle z Israel Start-Up Nation.

Hromadný závod:

Belgie: Souboj o belgický titul byl na 221 km dlouhé trati vylmi vyrovnaný. Vítězně z něho nakonec vyšel Wout Van Aert (Jumbo-Visma) ve stejném čase jako Edward Theuns (Trek-Segafredo) a o vteřinu lepším než Remco Evenepoel (Deceuninck).

Itálie: Do cíle italského šampionátu dorazila jako první dvojice, z níž úspěšnější byl Sonny Colbrelli (Bahrain) před Fausto Masnadou (Deceuninck). Třetí s odstupem 37 sekund skončil Samuele Zoccarato z Bardiani.

Francie: Do cíle tu dorazil jako první a sólově Rémi Cavagna (Deceuninck) o 58 sekund dříve než druhý Rudy Molard (Groupama) a třetí Damien Touzé (AG2R Citroën).

Španělsko: Ve Španělsku vyústil nakonec souboj o mistrovský dres v klání dvanáctky cyklistů, z nichž nejúspěšnější byl Omar Fraile (Astana). Ve stejném čase dokončil na 2. místě Jesús Herrada (Cofidis), na 3. Alex Aranburu (Astana) a na 4. Gonzalo Serrano (Movistar). Další už načítali několika vteřinové ztráty.

Nizozemsko: Nizozemský šampionát se jel na speciálním zcela uzavřeném okruhu a nakonec z něj vyšel vítězně Timo Roosen (Jumbo Visma). O 30 sekund později dorazili na 2. a 3. místě Sjoerd Bax (Metec) a Oscar Riesebeek (Alpecin-Fenix).

Německo: V Německu se jelo na 178 km a všem dokázal ujet Max Schachmann (Bora). Jonas Koch a Georg Zimmermann (oba Intermarché) ztratili na 2. a 3. místě 1:01, resp. 2:01 min.

Slovinsko: Do cíle dorazil sólově Matej Mohorič (Bahrain) 15 sekund před Janem Polancem (UAE), s nímž jeli dlouho v úniku. O 1:38 později dojela trojice v pořadí Luca Mezgec (BikeExchange), Jan Tratnik (Bahrain) a Tadej Pogačar (UAE).

Dánsko: V dánském šampionátu na 227 km spurtovala o vítězství pětice, z níž nakonec vyšel vítězně Mads Würtz Schmidt (Israel) před Frederikem Wandahlem (Bora) a Mathiasem Norsgaardem (Movistar).

Švýcarsko: Ve Švýcarsku si po 159 km zaspurtovala o vítězství čtveřice, z níž se na nejvyšší stupínek prosadil Silvan Dillier z Alpecin-Fenix.

Norsko: V závodě na 215 km získal po sólovém závěru domácí mistrovský double Tobias Foss z Jumbo-Visma.

Rusko: Po 189 km přijela do cíle jako první trojice Gazprom-RusVelo: 1. Artem Nych, 2. Ilnur Zakarin, 3. Ivan Rovny.

Portugalsko: V Portugalsku po 192 km ujel dalším dvěma o 47 sekund Neves Fernandes z domácího W52. Z dvojice pronásledovatelů byl lepší Rui Oliveira (UAE).

Rakousko: Do cíle tu dorazilo pouze 23 cyklistů a do 11. místa se dojíždělo prakticky po jednom. První byl v cíli Patrick Konrad (Bora-hansgrohe), 34 sekund zaostal Marco Haller (Bahrain) a 1:11 Patrick Gamper (Bora).

Z pohledu týmů získal nejvíc mistrovských dresů Jumbo-Visma: v časovce Dumoulin, Martin a Foss a v hromadném závodě Van Aert, Roosen a znovu Foss.

Deceuninck a Astana dopadly stejně: v časovce po 3 titulech a po 1 v hromadném závodě. Deceuninck: Lampaert, Asgreen a Almeida plus Cavagna. Astana: Sobrero, Izagirre a Vlasov plus Fraile. Spokojeni mohou být i v Bahrainu: časovku ovládl Tratnik a hromadný závod Colbrelli a Mohorič.

Výsledky na ProCyclingStats