Společnost NTT koupila firmu Dimension Data a proto se od příštího roku změní i název týmu. Nippon Telegraph and Telephone Corporation je jednou z největších japonských společností a jednou z největších společností, které investují do cyklistiky. Sponzorem týmu je však dceřinná společnost NTT Ltd. sídlící v Londýně. Rozpočet týmu se nijak nezvýší.

Nový modrý dres od Assosu v Tokiu představili Michael Valgren, Edvald Boasson Hagen, Nicholas Dlamini a Samuele Battistella, mistr světa U23. To jsou čtyři z celkem 26členného kádru na rok 2020. Od příštího roku je ale minimem 27 závodníků v kádru týmu WorldTour, to znamená, že ještě jeden závodník musí přijít. 

NTT Pro Cycling 2020:   

Carlos Barbero (Španělsko)

Samuele Battistella (Itálie)

Edvald Boasson Hagen (Norsko)

Victor Campenaerts (Belgie)

Stefan de Bod (JAR)

Nicholas Dlamini (JAR)

Benjamin Dyball (Austrálie)

Enrico Gasparotto (Itálie)

Amanuel Gebreighzabier (Eritrea)

Ryan Gibbons (JAR)

Michael Gogl (Rakousko)

Reinardt Janse van Rensburg (JAR)

Ben King (USA)

Roman Kreuziger (Česká republika)

Gino Mäder (Švýcarsko)

Louis Meintjes (JAR)

Giacomo Nizzolo (Itálie)

Ben O’Connor (Austrálie)

Matteo Sobrero (Itálie)

Andreas Stokbro (Dánsko)

Dylan Sunderland (Austrálie)

Jay Thomson (JAR)

Rasmus Tiller (Norsko)

Michael Valgren (Dánsko)

Max Walscheid (Německo)

Danilo Wyss (Švýcarsko)


Přišlo devět nových závodníků (tučně), mezi kterými vyčnívá jméno Victora Campenaertse. Špičkový časovkář, dvojnásobný mistr Evropy, by se měl zaměřit zejména na chronometry, rád by získal zlato na Olympijských hrách a světovém šampionátu.

Na hromadné dojezdy se chystají Max Walscheid a Carlos Barbero, ačkoliv každý na jiný typ. Walscheid je velký a těžký sprinter na rovinaté závody a Barbero má rád více selektivní tratě. Prosadit se v jednorázových závodech chtějí talentovaní Samuele Battistella a Rasmus Tiller. 

Tým sice posílil poměrně výrazně, ale zlepšit se musí především současní lídři. V letošní sezóně nezklamali jen Edvald Boasson Hagen a Giacomo Nizzolo. Michael Valgren, Roman Kreuziger, Louis Meintjes a Ben King nepředvedli nic. Pokud se v příštím roce nezlepší, bude NTT strádat dál. Ambice týmu nejsou přehnaně velké. Cílem je dostat se mezi deset nejlepších týmů světa, ale i to bude velmi obtížné.   

Z týmu odešlo několik veteránů. Především Mark Cavendish (Bahrain Merida), ale také Bernhard Eisel (nejspíš Bahrain Merida) Lars Bak, Mark Renshaw, Jacques Janse van Rensburg (všichni skončili) a Stephen Cummings (zatím není jasné, kam zamíří). V týmu končí také Scott Davies (Bahrain Merida), Julien Vermote (Cofidis), Tom-Jelte Slagter (BB Hotels - Vital Concept) a Jaco Venter. 

Roman Kreuziger zůstává jedním z vedoucích závodníků, který by měl dostat příležitost na svých oblíbených závodech. Především v ardenských klasikách a na Grand Tours. Českému cyklistovi se většinou daří mnohem více v letech, kdy usiluje o novou smlouvu. Proto by se měl předvést v mnohem lepším světle. Letos se ani jednou nedostal do první desítky. Nejlepším výsledkem bylo 16. místo na Tour de France.