V této podzimní nabídce FORCE představuje sadu nových návleků BREEZE  na ruce i nohy, a v případě většího chladu přichazí s modelem reflexního zatepleného dresu ZORO a dlouhými kalhotami F58.

Návleky na ruce a nohy FORCE BREEZE disponují širokým rozsahem teplotního komfortu a díku svému širšímu pletenému vrchnímu lemu při jízdě „nesjíždějí dolů“. Tyto návleky jsou k dispozici ve třech provedeních a to – na ruce, na kolena nebo na celou nohu.

FORCE ZORO je zateplený dres šitý z funkčních materiálů, určený jak pro muže, tak i pro ženy. Kvalitní zpracování a pružnost použitých materiálů Vám dopřejí pohodlí v širokém rozmezí podmínek. Střih dresu je sportovního charakteru a skvěle Vám padne na tělo. Výhodou tohoto dresu je prodloužená zadní část zakončená silikovým lemem, která zabraňuje nežádoucímu pohybu dresu během jízdy. Tři prostorné kapsy na zadní části dresu jsou samozřejmostí. U tohoto modelu jsou k mání dvě barevné kombinace – černo/fluo a černo/červená, obě tyto varianty jsou skvěle viditelné za zhoršených světelných podmínek, což zvyšuje Vaši bezpečnost.

Skvělým doplňkem k dresu ZORO, jsou kalhoty FORCE F58. Tyto zateplené kalhoty s anatomickou vložkou Vás udrží v teple během Vašich dlouhých podzimních vyjížděk, kdy rtuť teploměru opravdu nedosahuje vysokých hodnot. Kalhoty jsou pružné a skvěle padnou na tělo. V oblasti kotníku se nachází zipové rozepínání, které značně usnadní „oblékací proces“. V nabídce ve dvou barevných variantách – černo/fluo a černo/šedé.

loading...