Hlavní večerní program odstartuje v sobotu 16. listopadu v 16 hodin kvalifikací sprinterů, kde se představí dva evropští šampioni Pavel Kelemen a Tomáš Bábek.

Šampionát České republiky se rozehraje v atraktivních vylučovacích závodech, které postupně proběhnou ve všech věkových kategoriích od nejmladších žáků po elitní kategorii žen, kde mimo jiné uvidíme i mistryni světa Jarmilu Machačovou. 

Elita mužů má v úvodní části večera na programu souboj o republikový titul ve stíhačce družstev na 4 km. 

Doprovodný program nabídne závod nejmenších dětí na odrážedlech, v dovednostní soutěži  se utkají týmoví mechanici o titul neoficiálního mistra republiky. Budou představeny cyklistické legendy historie i mistři současnosti.

Večer vyvrcholí mistrovským závodem mužů v bodovačce na 40 km.

Mistr republiky bude dekorován na velodromu v ulici Nad Hliníkem v pražském Motole kolem deváté hodiny večer, po vyhlášení vítězů proběhne slosování tomboly o nevídané ceny.

Čt sport bude celý mítink zaznamenávat do následného sestřihu a zpravodajství na všech hlavních kanálech.

Vstupné je dobrovolné a bohaté občerstvení zajištěno.

Planeta 2019 pokračuje v neděli mistrovským závodem mužů v individuální stíhačce na 4 km a vylučovačce, Škoda český pohár na dráze se bude odehrávat v kategoriích mládeže a žen.

Kompletní výtěžek z dobrovolného vstupného, tomboly a občerstvení - které vždy naprosto perfektně připravují duklácké maminky a tým dobrovolníků jde na konto týmu přípravky a mládeže cyklistické Dukly Praha.

Planetární souboje 16. listopadu od 16 hodin budou přenášeny v přímém přenosu. Firma TECHNISERV IT zabezpečí live stream na stránkách RoadCycling.cz.


Více informací k akci.

Sestřihy minulých ročníků:

2018 

2017

Za tým pořadatelů srdečně zve

Josef Kratina

ředitel závodu