I přes veškerou snahu uspořádat závod v náhradním termínu jsme nenašli společnou řeč s partnery závodu, bez kterých se akce takového rozsahu nedá uspořádat. Největší komplikací se ukázalo zajištění zázemí závodu tak, abychom splnili veškerá opatření a nařízení vlády a vše proběhlo bez problémů. Historické centrum Kroměříže nenabízí takové možnosti, abychom účastníky usadili a rozdělili do skupin dle požadavků, navíc finanční náklady by se šplhaly do neúnosných částek.

A poslat Vás po projetí cílem hned domů bez možnosti podělit se o zážitky s ostatními u sklenice studeného nápoje, talíře s jídlem, nebo jen tak třeba v polosedě na kamenném koberci z kostek, to se příčí všem našim snům a představám.

Bohužel čas už nám nedává více prostoru na další vyjednávání, i tak rozhodnutí už dlouho odkládáme. Přihlášeným a zaplaceným účastníkům nabízíme možnost přesunout platbu na další rok, popř. vrácení peněz. Těm, kteří nám posílali povzbudivé vzkazy děkujeme za podporu a také všem ostatním, kteří se akce chtěli zúčastnit slibujeme, že v roce 2021 bude závod Prachem Svatební cesty o to lepší a nezapomenutelnější.

S pozdravem a přáním šťastných závodních i nezávodních kilometrů v sedle kola Vás za celý pořadatelský team zdraví Dušan Slavík.