Prague Pop-Up nabízí příjemné místo pro setkání pro větší cyklistickou komunitu. Je to skvělé místo, kde se můžete spojit s ostatními cyklisty, připojit se k jízdě nebo vyzkoušet produkty.

Emil Taschka navrhuje a vyrábí své kovové objekty ve svém pražském ateliéru. Lineární kresby, které vytváří, vystupují z povrchu do prostoru, někdy na stole, někdy na fasádě budovy. Emil se nebojí svůj rukopis přetavit do módní kolekce nebo na neonové trubice.

loading...

Emil spolu se značkou Repete vytvořil grafickou edici kola. Hlavním motivem jsou konturované prvky z Emilovy tvorby, ve kterých je vždy co hledat. Kolo má specifický lak, kdy základní barva je béžová doplněná o modro-růžové sekce. Tuto edici kola lze objednat jak ve verzi silničního kola Repete Reason, tak i ve verzi gravel Repete Verne. Cena za silniční rám je 4000 EUR, cena za gravel rám je 3800 EUR. Cena za kompletní kolo začíná na 6600 EUR. Pro více informací o objednávce kontaktujte přímo Repete.

Emil s Isadore používá Alternativní dres jako plátno. Tento dres vyrobený ze 100% recyklovaných materiálů nabízí tenký, ale pohodlný střih díky kombinaci dvou vysoce technických, recyklovaných italských síťovin. Dresy jsou dostupné online.