O možném přestupu českého vrchaře informoval redaktor deníku Gazzetta dello Sport Ciro Scognamiglio. Zkušený italský novinář tvrdí, že přestup Hirta do BikeExchange - Jayco má blízko k uzavření, ale smlouva ještě podepsána není. Scognamigliovy informace jsou většinou přesné, ačkoliv se stále jedná jen o spekulace.

V australském týmu v letech 2017 a 2018 závodil Roman Kreuziger. Současným lídrem je Simon Yates, vítěz Vuelty, třetí muž loňského pořadí Giro d'Italia a vítěz dvou etap letošního ročníku. Tým má zájem také o jeho bratra Adama, který zde jezdil sedm let v letech 2014 až 2020 a letos mu končí smlouva v INEOS Grenadiers a Ira Eddieho Dunbara, také z britské sestavy.

Hirt prožívá ve 31 letech svou nejlepší sezónu kariéry. Po vítězství v celkovém pořadí Kolem Ománu vyhrál také královskou etapu Giro d'Italia a drží 9. příčku v průběžném pořadí. Podle předběžného závodního kalendáře ho po skončení Gira čeká start na Critérium du Dauphiné, Czech Tour a na závěr sezóny na španělské Vueltě. 

V Intermarché - Wanty Gobert jezdí druhým rokem po přestupu z polské sestavy CCC. Belgický tým odkoupil od CCC na konci roku 2020 licenci WorldTour a poté nabídl Hirtovi smlouvu na dvě sezóny.