Na Českém poháru na dráze v Prostějově vyhrál Adam Bradáč bodovací závod, Kristián Vavro byl druhý ve stíhačce a Matyáš Muroň třetí. „Hlavně v bodovačce předvedli kluci výborný týmový výkon. V první třetině odjela pětičlenná skupina, kde jsme měli Bradáče s Novákem. Ostatním dali kolo a nakonec si to rozdali mezi sebou o vítězství. Kluci zajeli velmi dobře a Adam to korunoval vítězstvím,“ řekl trenér František Trkal.

I ve stíhačce předvedli dobrý výkon, druhé a třetí místo je hodně slušné. Máme za sebou náročné soustředění v Harrachově a bylo vidět, že na tom kluci nejsou vůbec špatně,“ uvedl trenér.

V nedělním stíhacím závodě družstev obsadila Dukla ve složení Vavro, Muroň, Bradáč, Vostal, druhé místo. Vítězství vybojovalo kvarteto RK Cycling Academy. „Bylo to hodně vyrovnané, prohráli jsme o necelou vteřinu. Ale nevyvarovali jsme se tam určité chyby, ze které se musíme poučit,“ přiznal František Trkal.

Druhé vítězství pro Duklu vybojoval Jakub Kuba, který vyhrál časovku na 20 km na Polském poháru, Jakub Elbadri skončil devátý. „Celkově to byl velmi povedený víkend, viděl jsem tam velkou snahu kluků rvát se o pódium. Velký dík patří všem včetně členů realizačního týmu,“ dodal trenér.