5. července od 9:00 začne časovka jednotlivců a od 14:30 časovka trojic a 6. července od 10:00 silniční závod s hromadným startem.

Velkou změnou způsobenou zemními pracemi na původním “zavadilském“ okruhu je přesunutí závodů do Židovic, kde je prezentace v restauraci Na Rychtě. Mnozí okruh v délce 9100 m s převýšením cca 73 m znáte. Při časovce jednotlivců jej pojedete dvakrát, při časovce trojic jednou. Při hromadném závodu tolikrát, podle toho, do které věkové kategorie patříte.

Závodníci registrovaní v UAC kategorie F, pokud budou chtít bodovat, pojedou stejně kol, jako kategorie E. Pozor, v propozicích je uvedeno jinak.

Budeme velice rádi za online přihlášení. Pokud nemáte zkušenosti s online přihláškou, můžete se obracet na email ivetaproskova@seznam.cz

Sluší se ještě poděkovat našim sponzorům, kteří, ač sami mají potíže, neváhají a pomáhají i nám. Děkujeme Městu Roudnice nad Labem, firmám: Vinařství Podrábský, NUTREND, Žampionárna Agaricus, Rodinný minipivovar Ctiněves, AVON, Cukrárna a kavárna Dortletka, Květiny Drdák, TOI TOI, Emco, Jahodárna Vraňany a Sport pomáhá.

Těšíme se na viděnou a přejeme hodně zdraví.