Z obvykle „dobře informovaných zdrojů“ dokonce prosáklo, že by mělo jít o společnost Rally, americkou zdravotní pojišťovnu, která se dlouhodobě sponzorství cyklistiky věnuje. 

Aktuálně je sponzorem Rally Cycling, prokontinentálního týmu mužů, a Rally Cycling Women, ženského týmu registrovaného pod křídly UCI. V obou týmech jsou na soupisce pouze Američané a Kanaďané, s jedinou výjimkou: Chloe Hosking, největší hvězda týmu a aktuálně 5. ve světovém ženském žebříčku, je Australanka. Do týmu přišla letos z Alé Cipollini a načala tak už svou 11 sezónu v profi cyklistice. 

Mužský tým dostává pozvánky na známé a lukrativní závody, kde poměřuje síly s řadou World Tour celků. Namátkou: letos od konce ledna do 1. března absolvovali cyklisté v jasně oranžových dresech týmu Rally etapáky v argentinském San Juanu (kde z našich startoval Zdeněk Štybar a vyhrál etapu): celkově 1. Evenepoel (Deceuninck), 9. Gavin Mannion, v Saudské Arábii (Roman Kreuziger): 1. Phil Bauhaus (Bahrain), 15. Adam De Vos, ve Španělsku Kolem Murcie (2x 3. a celkově 2. místo Josef Černý): 1. Xandro Meurisse (Circus-Wanty), 10. Adam De Vos, v Kolumbii Tour Colombia 2.1. (Dan Turek): 1. Higuita (EF), 19. Gavin Mannion, a konečně ve Francii Tour des Alpes: 1. Quintana, 60. Nigel Ellsay. Zatím posledním vystoupením tohoto týmu byl francouzský „dvojzávod“ Faun-Ardéche a Bernard Drome (v obou Roman Kreuziger): 1. Cavagna (Deceuninck) a Clarke (EF) a z Rally 23. Nathan Brown a 60. Pier André-Coté. 

Tak uvidíme, zda jde o kachnu nebo seriózní informaci. A zda největší hvězda současného CCC Greg Van Avermaet nakonec vymění oranžový dres CCC za oranžový Rally. Nechal se slyšet, že vyjednává o novém angažmá, že zájemců je dost a že určitě bude jezdit v dobrém týmu. Ovšem ke spekulacím, že by to mohl být belgický Lotto-Soudal, se vedení tohoto týmu vyslovilo v tom smyslu, že ke skvělým klasikářům Gilbertovi, Degenkolbovi a Wellensovi brát ještě dalšího již nehodlá. 

Určitě přejeme vedení týmu i všem jeho jezdcům, včetně těch našich, aby se nový sponzor skutečně našel a tým mohl bez potíží fungovat i nadále. Už si v poslední době zažili docela dost: úmrtí majitele BMC a rozpad týmu a nový sponzor CCC, který pro těžké finanční potíže nemohl dodržet původně tříletou smlouvu. Držíme palce!