ROUVY dnes nabízí na 20 Challenge Family virtuálních závodů ve 13 zemích. Tréninkovou sezónu letos zahájí kemp, který se koná již tento víkend, od pátku 30. září do neděle 2. října. 

Páteční jízda startuje v 18 h SEČ skupinovou jízdou s Clasem Björlingem na trase Challenge Vansbro, která vede malebnou švédskou krajinou. Sobota je tréninkovým dnem na hřišti Challenge Davos ve švýcarských Alpách, kterou mohou účastníci absolvovat časově kdykoli dle vlastních preferencí. Tréninkový kemp končí v neděli 2. října v 9:00 SEČ závodem na 45km dlouhé trati největšího asijského triatlonu Challenge Taiwan.

Challenge Family se snaží poskytnout všem triatlonistům neopakovatelný zážitek. Jeho součástí jsou i online závody s profesionálními hvězdami, do kterých se mohou zapojit sportovci jakékoliv úrovně a schopností. 

Ceny v podobě dvou bezplatných vstupů na jakýkoliv závod Challenge Family (kromě DATEV Challenge Roth a The Championship) poskytla Challenge Family. Vybavení pak partneři Wahoo, Abus a PowerBar. Do slosování o ceny se dostanou všichni, kdo se zúčastní všech tří závodů  tohoto víkendového kempu.

Další informace a registrace zde.

Na ROUVY, které patří do portfolia investiční skupiny Pale Fire Capital, našly svůj virtuální tréninkový domov už tisíce triatlonistů z celého světa. Pomocí kombinace záznamů ze skutečného života a technologií přináší radost ze sportovních zážitků i z exotických přírodních lokalit, aniž by účastník opustil pohodlí domova, či musel investovat do letenek a ubytování.