Bezplatná akce se koná 12. dubna od 18:00 v PrusaLabu v Praze, kapacita je omezená. Registraci lze provést na stránkách.

Během neformálního setkání se prostřednictvím krátkých přednášek podělí o zkušenosti s vývojem a vedením úspěšného hardware produktu čtyři hosté z rozličných průmyslů. Své projekty představí:

  • Anna Marešová, zakladatelka značky Whoop-de-doo, která se zabývá designem a vývojem erotických pomůcek;
  • Pavol "Stick" Rusnák, spoluzakladatel firmy Trezor, průkopník v oblasti hardwarových peněženek na kryptoměny;
  • Jiří Dužár, spoluzakladatel cyklistické značky Posedla, světově prvního producenta 3D tištěných cyklistických sedel na míru;
  • Lukáš Brchl, zakladatel Dronetag, výrobce identifikačních zařízení pro drony.

Inovativní produkty těchto hostů mají společný znak: všechny začínaly jako studentské projekty, garážové nápady, nebo víkendové hobby. Nyní se mohou chlubit renomovanými pozicemi na trhu. Právě úspěchy i nezdary, včetně ukázek ze zákulisí, budou předmětem jednotlivých přednášek.

Meet the Makers je setkání inspirativních lidí, které spojuje záliba v „kutění” vlastních, hardwarových projektů. Na pomyslné podium se staví garážoví experimentátoři, začínající podnikatelé, zástupci smysluplných neziskových projektů, ale třeba i ostřílení profesionálové, kteří rádi sdílejí své příběhy.