Kypr: Afroditin ostrov, plný přírodních divů a historických památek

Kypr, známý jako místo narození bohyně Afrodity, je skvělým místem pro rodinné dovolené díky své bohaté historii a přírodním krásám.

Ostrov je domovem nádherných pláží s křišťálově čistým mořem, fascinujících archeologických lokalit a pohodlných resortů s veškerým komfortem. Prozkoumejte starověká města, relaxujte na plážích nebo si užijte zábavu ve vodních parcích.

Slunce, moře a nekonečná zábava

Kypr je rozdělený na dvě části. Je ideální destinací pro ty, kdo hledají slunečnou dovolenou. S dlouhými slunnými dny po celý rok je ostrov atraktivní nejen v letních měsících, ale i jako únik před zimním chladem. Užijte si pláže oceněné Modrou vlajkou, ochutnejte bohatou a autentickou kyperskou kuchyni, nebo se vydejte na trek a prozkoumejte krásy ostrova.

Pro každého něco

Ať už máte rádi relaxaci na pláži, pěší turistiku nebo archeologické výpravy, dovolená Kypr nabízí něco pro každého. Kypr Protaras v regionu Paphos nabízí rodinnou zábavu na pláži nebo se vydejte do Ayia Napa, kde na vás čeká živý noční život a skvělá zábava pro děti.

Historické a kulturní bohatství

Na Kypru se můžete těšit na mnoho důležitých archeologických nalezišť, jako jsou hrobky králů v Paphosu, zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO.

Objevujte starověké hroby a nechte se unést kouzlem doby, kdy Kypr hrál klíčovou roli ve Středomoří.

Objevte nejen krásy Kypru, ale i jeho legendy

Na Kypru je vše,  nádherné pláže, historické památky a počasí na jedničku v létě i ostatní dni v roce. A navíc ? Stačí Vám občanský průkaz a můžete letět!

Je to také místo plné legend. Navštivte neobydlený poloostrov Akamas a ochutnejte vodu z legendární Fontány Afrodity nebo navštivte santuárium bohyně lásky a krásy v Kouklii. Nezapomeňte na jižní část Akamasu s její nádhernou přírodou a terapeutickými prameny.

Využijte exkluzivní nabídky na rodinnou dovolenou

Nejlépe hodnocené ubytování TUI na ostrově láká příznivými cenami . Připravte se objevit tento úžasný ostrov, kde na vás čekají nezapomenutelné zážitky, komfortní ubytování a nekonečná zábava. Kypr letecky z z letiště Praha patří mezi to nejlepší co zájezdy v hlavní sezóně i mimo ni nabízí. Vydejte se prozkoumat kyperské čisté moře na řeckou nebo tureckou část a zažijte lokality, o kterých se Vám ani nezdálo!