Úvodní den přinesl sedmé místo pro Petru Ševčíkovou ve scratchi a stejnou příčku pro trio Martin Čechman, Jakub Šťastný a Dominik Topinka v týmovém sprintu. Jen o místo hůře skončil ve vylučovacím závodu Denis Rugovac a trio Anna Jaborníková, Veronika Jaborníková, Natálie Mikšaníková v týmovém sprintu. „Nebyl to špatný úvod. Petra (Ševčíková) měla výkonnostně ve scratchi asi na víc, ale i tak je to dobrý výsledek, i když mohl být i lepší. Osmé místo Rugovace v této konkurenci je také fajn,“ řekl šéftrenér Milan Kadlec.

V druhém dnu se dostal do elitní desítky pouze Matěj Hytych. Tu uzavřel v závodu na 1 km s pevným startem, Robin Wagner skončil ve stejné disciplíně jedenáctý. Adam Křenek byl v bodovacím závodu sedmnáctý, Barbora Němcová skončila ve vylučovacím závodu čtrnáctá.

Třetí den dopadl nejlépe pro sprinterku Veroniku Jaborníkovou, která brala deváté místo. Ostatní naši jezdci neuspěli. Petra Ševčíková byla 15. v omniu, Anna Jaborníková 21. ve sprintu a Radovan Štec závod ve scratchi nedokončil.

Znovu devátou příčku brala Veronika Jaborníková i ve čtvrtém dni dráhového šampionátu, tentokrát v závodě na 500 m s pevným startem. Natálie Mikšaníková dokončila ve stejném závodě na 21. místě. Mužského omnia se z našich zúčastnil Jan Voneš, který bral 15. příčku. Kristýna Burlová skončila v bodovačce třináctá.

Poslední den šampionátu dopadl nejlépe pro Martina Čechmana, který obsadil v keirinu 5. místo. Jakub Šťastný skončil na 21. pozici. Mezi ženami ve stejném závodě braly dělenou 19. příčku sestry Jaborníkovi, které nepostoupily z oprav. Druhou disciplínou závěrečného dne byl medison. V tom dámském brala česká dvojice ve složení Kateřina Kohoutová a Petra Ševčíková 11. místo. Mezi muži nás reprezentoval Radovan Štec společně s Janem Vonešem, kteří však svůj závod nedokončili.

Šampionát byl náročný a zaznamenali jsme jak horší, tak lepší výsledky. Měli jsme tu spoustu mladých závodníků, kteří bojovali s evropskou špičkou v elitní kategorii vůbec poprvé a bohužel to bylo v řadě závodů vidět. Za některé výsledky jsme ale velmi rádi, například dnešní 5. místo Martina Čechmana v keirinu je skvělé,“ uvedl šéftrenér české výpravy Milan Kadlec. „Teď nás čekají světové poháry, kde se ukáže, jak na tom skutečně jsme v porovnání se světem. V rámci sbíraní bodů do olympijského rankingu zbývá ještě 6 závodů, tak uvidíme, jak si povedeme v dalších příležitostech,“ dodal ještě Kadlec.