K novému designu dresů Ineos Grenadiers, které pocházejí z dílny firmy Bioracer, sdělil zástupce šéfa týmu Rod Ellingworth: „Tým zařazuje s naším dresem pro rok 2023 vyšší rychlost. Jsme nadšeni vývojem designu a doufáme, že naši fanoušci si tento nový vzhled oblíbí stejně jako my. Posun k červené odráží způsob, jakým plánujeme závodit – s vášní a odhodláním.“

Důležité je také zavedení výrazné oranžové barvy. Zvýší viditelnost našich jezdců během závodění, obdobně jako oranžová tréninková souprava, která jim má zajistit vyšší bezpečnost v silničním provozu,“ dodal Ellingworth.

loading...

Astana Qazaqstan naopak přichází s téměř totožnou podobou dresů, jaké vozili její závodníci v letošním roce. Jediná viditelnější změna je patrná na rukávech a ramenou, odkud zmizela označení dvou sponzorů. I výrobce je stejný, tedy společnost Giordana.

Na týmovém facebooku nalezneme komentář v tomto duchu: Naše souprava pro rok 2023, nasnímaná během oficiálního focení v průběhu kempu ve španělské Altea, má opravdu stejný design pouze s několika malými změnami. Nám se to totiž velmi líbí.

loading...