loading...

Helma Giro Manifest Spherical je nabitá technologiemi. In-mold konstrukce s technologií Progressive Layering s dvojí hustotou lépe rozkládá a pohlcuje nárazy do hlavy. U špičkových přileb je už standardem systém MIPS, v tom případě MIPS Spherical. Přilba je vyrobena ze dvou částí, které jsou na sobě nezávislé a ještě výrazněji tak pohlcují případné nárazy a chrání hlavu a mozek. 

Manifest je vybaven upínacím systémem Roc Loc Trail Air, má 19 ventilačních otvorů a technologie Wind Tunnel pomáhá v proudění vzduchu pod helmou a chladí. Zpevňující oblouk AURA (Aerodynamic, Unbreakable, Reinforcing, Architecture) udržuje přilbu pevnou, aniž by bylo nutné použít příliš mnoho materiálu. 

Přilba má nastavitelný štítek, antibakteriální výstelky XT2 a velmi lehké upínací pásky s magnetickou přezkou Fidlock. Nechybí port na sluneční brýle, ale vzhledem k zaměření helmy je kompatibilní i s velkými „goggle“ brýlemi. K větší bezpečnosti za zhoršených světelných podmínek pomáhají reflexní prvky na zadní části přilby.

Maloobchodní cena pro ČR a SR bude 7.299 Kč / 269,95 EUR.

Přestože se jedná o model 2021, distributor očekává dostupnost už na začátku června tohoto roku.