V minulé sezóně se Nikola Nosková rozhodla využít nabídky ze španělského týmu a vydat se na zahraniční dobrodružství. S příslibem nových výzev a zkušeností se přesunula na Pyrenejský poloostrov. Bohužel se však situace změnila, když její španělský tým čelil finančním potížím a nakonec zkrachoval. To znamenalo návrat Nikoly Noskové zpět do České republiky.

Avšak tento návrat nemá být návratem do minulosti. Nikola Nosková se připojila k českému týmu Czech MultiSport Coaching, který jí poskytne veškeré potřebné materiálové, tréninkové a závodní zázemí. S podporou nového týmu má jediný cíl – získat titul mistryně republiky, což by jí zajistilo účast na mistrovství světa v Táboře.

Nikola Nosková prozradila, že jejím snem je reprezentovat Českou republiku na domácím mistrovství světa. "Je to něco, co mi leží v srdci. Měla jsem tu čest jezdit za španělský tým, což bylo pro mě velkým dobrodružstvím, ale teď chci být zpátky na českých tratích a snažit se získat titul mistryně republiky," uvedla Nosková.

Jejím prvním závodem v novém dresu bude závod Českého poháru v Rýmařově, který se uskuteční tuto sobotu. Tento závod bude pro Nikolu Noskovou nejen prvním startem po návratu do České republiky, ale také příležitostí získat důležité UCI body, které by jí zajistily výhodné startovní pozice na světovém šampionátu v Táboře.

Nikola Nosková si je vědoma náročného úkolu před sebou, ale s odhodláním a podporou svého nového týmu věří, že může dosáhnout svého cíle a stát se mistryní republiky. Fanoušci cyklokrosu budou určitě sledovat s napětím, jak si Nikola povede na blátivých tratích a jak se bude připravovat na domácí mistrovství světa v Táboře.