Závodní kalendář se rozběhl již naplno a nejinak tomu bylo i o uplynulém víkendu. Kompletní český silniční peloton hostil tradiční pořadatel v Kyjově.

V sobotu se na tradiční kyjovské trati jelo kritérium, letos zařazeno do dlouhodobé Carla ligy. A právě kritérium bylo pro prostějovské velmi úspěšné. Připsali si hned čtyři vítězství a jedno druhé místo. Nejcennějším zářezem bylo vítězství Dana Babora v elitní mužské kategorii. Dalšími premianty byli v juniorech Matyáš Koblížek, v juniorkách Gabriela Bártová a v kadetkách Patricie Müllerová. V kadetech ještě vybojoval Vojtěch Koblížek stříbrný stupeň. Ve starších žácích uniklo pódium jen těsně Filipu Novákovi, který se v cíli musel spokojit se 4. místem.  

Neděle pařila silničnímu poháru, který pro mládež nese název TECHNISERV Cup a u mužů Škoda Cup. V silničním závodě držel modrožluté akcie nejvýše Vojtěch Koblížek, který v kategorii kadetů nenašel přemožitele. V juniorech ještě díky svým sprinterským schopnostem získal Radek Vlček nevděčnou bramborovou pozici. Solidně si vedla mezi přesilou Dukly Praha Naďa Voráčová, která dojela na 9. místě. V elitní kategorii mužů Daniel Babor obsadil 11. příčku.

Sobota nám vyšla parádně. Čtyři vítězství se počítají. Samozřejmě nejviditelnější je vítězství v mužské elitní kategorii. Stejně velkou radost mám samozřejmě i z výsledků mládeže. Neděle už byla výsledkově chudší, ale tak to ve sportu chodí“ říká předseda klubu Petr Šrámek.