Umění se smyslem. Data se smyslem.

Peter předvede několik neuvěřitelných uměleckých děl, která jsou založena na jeho výkonnostních údajích v průběhu kariéry... na některých velmi památných výkonech. Díky tolika neuvěřitelným vítězstvím vybral umělecký tým Project FUERZA spolupráci s Petrem pro uvedení jeho NFT některé z jeho nejlepších. Včetně...

Tour of California 2015 se bude točit kolem jedné z Petrových vášní - amerických muscle cars, které představují dokonalou platformu pro prezentaci Petrových neuvěřitelných výkonových dat. Zveřejněno bude také Petrovo vítězství na Tour of Flanders v roce 2016, vítězství v etapě z Tirreno-Adriatico 2012, jeho vůbec první vítězství v zeleném trikotu z 2. etapy Tour de France 2012 a vítězství na mistrovství světa z roku 2015. V tomto úvodním vydání Petrových NFT bude exkluzivní kolekce 12 kusů, z nichž každý obsahuje výkonnostní údaje z těchto závodů. Další vydání v průběhu zbytku července budou následovat a dosáhnou celkového počtu přibližně 50 jedinečných uměleckých děl, která budou všechna obsahovat výkonové údaje, a to z etap Grand Tour, monumentů, jízd mistrovství světa a olympijských her. Každý majitel těchto NFT získá exkluzivní licenci ke stažení, prohlížení a analýze skutečného výkonového souboru, který byl vytvořen Petrovým úsilím.

Peter byl v posledním desetiletí jedním z nejzajímavějších a nejkonzistentnějších jezdců na profesionálních okruzích, což znamená, že tvůrci FUERZA mají k dispozici několik skvělých výkonů, které mohou umělecky zachytit. Jeho Palmares dal umělcům úžasnou příležitost zaznamenat cyklistickou historii v sérii fascinujících a zábavných uměleckých děl.

Zakladatel projektu FUERZA a známý trenér silového tréninku Hunter Allen řekl: "Bylo velmi vzrušující spolupracovat s Petrem na těchto úžasných uměleckých dílech, která jsou postavena na neuvěřitelných silových datech, jež vytvořil. Jeho výkon je naprosto úžasný, s jedním z nejlepších pětiminutových výkonů, které jsem kdy viděl. Spolupráce se sedmi různými umělci v našem týmu byla potěšením a vzniklo několik vynikajících uměleckých děl, která osloví široké publikum. Je nám ctí, že můžeme Petra počítat mezi neuvěřitelné cyklisty, kteří se k projektu FUERZA připojili, a těšíme se, že s ním v blízké budoucnosti vydáme další neuvěřitelná díla."


Peter k tomu řekl: "Líbí se mi, jak každý z mých FUERZA dokázal zachytit nejen některé mé vášně mimo cyklistiku, ale také mě ohromil kreativitou, když vzal moje výkonové údaje a proměnil je v umění. Mnohé z mých kousků jsou prostě nádherné a jsem nadšený, že se o ně mohu podělit se svými fanoušky."

Projekt FUERZA plánuje pro Petra celkem 75 unikátních uměleckých děl, z nichž každé připomíná jeho neuvěřitelné lidské úsilí, a to včetně licence k prohlížení jeho výkonových dat. V plánu je také vydání jednoho speciálního vítězství s 1000 malými variacemi.

Projekt FUERZA, který byl spuštěn 1. července 2022, je víc než jen umění a data, je to emocionální a vášnivé spojení se sportem, který milujete. Je to oslava lidského úsilí v moderním formátu, který v cyklistice dosud nebyl k vidění. Jezdci spolupracující s FUERZou patří k nejlepším na světě a jejich data jsou úžasná, Tým FUERZA byl neustále ohromován jejich čísly a watty, které dokážou udržet během nejtěžších závodů na světě. Právě tyto nadlidské výkony společnost FUERZA oslavuje.

Umělci FUERZy vzali data z konkrétní jízdy, k tomu příběh jízdy od jezdce, atmosféru na závodě, podmínky v daný den a mnoho dalšího, aby vytvořili skutečně nezapomenutelné, jedinečné a sběratelské umělecké dílo. NFT zaznamenávají historii cyklistiky novým, kreativním a vzrušujícím způsobem. Když uvidíte FUERZu, dostanete ji. Když si ji přiblížíte, objevíte něco nového. Až ji budete mít v telefonu a budete se na ni dívat každý den, budete vědět. Až přijdete domů a uvidíte FUERZu na zdi na LCD obrazovce, budete vědět. FUERZA je vytvořena tak, aby se s vámi a vaší vášní pro umění a cyklistiku spojila opravdu výjimečným způsobem.

Chcete-li se dozvědět více o úžasném umění Petra Sagana, přejděte na https://www.projectfuerza.com/

nebo si napište s Hunterem Allenem a týmem FUERZA na Info@ProjectFuerza.com 

-
-
Hashtags:
#projectfuerzanft
#projectfuerza
#projectfuerzaeth
#projectfuerzacrypto

For Press inquiries contact.