Co se týče elitní kategorie mužů, tak Eli Iserbyt (Pauwels Sauzen-Bingoal) projel cílem belgického šampionátu o 24 sekund dříve než druhý Joran Wyseure (Crelan-Corendon) a o 36 než jeho týmový kolega a aktuální mistr Evropy Michael Vanthourenhout. Thibau Nys (Baloise Trek Lions) skončil 6., Wout Van Aert nestartoval.

Nizozemské mistrovství se stalo kořistí Jorise Nieuwenhuise (Baloise Trek Lions), za nímž zbylá dvě místa na stupních vítězů obsadili jeho týmoví spolujezdci Pim Ronhaar a Lars van der Haar. Mathieu van der Poel nestartoval.

V Polsku vyhrál nám dobře známý Marek Konwa, který tím získal 12. titul v řadě! V Německu oblékl mistrovský dres Marcel Meisen, ve Švýcarsku Timon Rüegg, v Itálii Filippo Fontana, ve Španělsku Felipe Orts a ve Francii především silničář a čerstvá posila Arkéa-B&B Hotels Clément Venturini. 

Maďarský šampionát je pro nás zajímavý tím, že ho vyhrál člen sestavy českého ATT Investments Márton Dina. A coby mistr své země se objeví na startu táborského mistrovství světa 4. února.

loading...