Kolekce Santini jaro/léto 2022 – neskutečná variabilita

V základu má kolekce Santini 7 dresů vždy ve 4 barvách. Jednotlivé vzory se promítají i do designu šortek a doplňků, takže se v rámci jedné barvy dají libovolně kombinovat. Ve výsledku získáte neomezené množství kombinací, abyste si mohli sestavit outfit, ve kterém jen tak někoho nepotkáte.

TIP 1. Ecosleek Bengal – závoďák pro pány

Ecosleek Bengal je závodní dres ze 100% recyklovaných tkanin, ve kterém jezdí i tým TREK Segafredo. Přiléhavý, aerodynamický a perfektně odvětraný dres se skvěle hodí na léto. Má bezešvé rukávy a spolehlivý silikonový spodní lem, aby dres zůstával na svém místě.

K závodní rudé se hodí černé kraťasy Redux Istinto. Jde o nekompromisní, minimalistické kraťasy zaměřené na výkon. Mají bezešvé šle se zadním překřížením, ergonomicky tvarovanou 3D vložku a vnitřní neklouzavou úpravu.

Závodní outfit můžete doplniti čepičkou Bengal ve stejném designu jako dres, jednoduchými červenými rukavicemu Cubo a celek ozvláštnit strakatými ponožkami Optic.

TIP 2. Giada Optic aneb pohodlí a styl pro dámy

Giada má volnější střih a výrazný potisk. Je to dres na každodenní ježdění pro dámy, které nepotřebují trhat rekordy. Stejnojmenné šortky mají barevný lem nohavic, který ladí s dresem.

K dresu a šortkám Giada padnou pruhované ponožky Bengal, strakatější Optic i puntíkované Sfera. K modelu z fotky budou ladit černé, bílé nebo (jako v našem případě) zelené rukavice Cubo. Ale fantazii se meze nekladou.

Oblečení Santini k nám dováží společnost Schindler, spol. s r.o. a k dostání je třeba v e-shopu Mojekolo.cz a Mojekolo.sk, v síti prodejen Mojekolo a ve všech dobrých cykloobchodech u nás i na Slovensku.