Kopecký patří k nejtalentovanějším českým silničářům. V minulosti se věnoval převážně cyklokrosu, v roce 2018 se ve Valkenburgu stal juniorským vicemistrem světa, ale od sezóny 2021 se zaměřil na silniční kariéru. Jeho nejvýraznějším výsledkem je třetí místo na Paříž - Tours Espoirs, kde nestačil pouze na Pera Stranda Hagenese a Mathise Le Berreho. Letos si připsal jedno vítězství a reprezentoval Česko na Tour de l'Avenir. Loni získal český titul v časovce U23. 

Podle informací webu Wielerflits.nl bude od příštího roku jezdit za tým Base Tietemy. Tento sedmadvacetiletý Nizozemec se v Nizozemsku a Belgii proslavil především jako youtuber a influencer. V kategorii U23 patřil k talentovaným závodníkům, ale už ve 23 letech ukončil kariéru. Do sedla závodního kola se letos vrátil v dresu profesionální týmu Bingoal - Pauwels Sauces WB. Šlo především o marketingovou akci, objel pár závodů bez většího úspěchu a nyní zakládá svůj vlastní celek, který má ambici se od roku 2024 stát druhodivizní sestavou.

 

Ředitelem týmu bude Hugo Haak a sponzorem sázkařská společnost Unibet, která už v minulosti do cyklistiky investovala. Kromě Kopeckého bude za nový tým jezdit sám Tietema a dále Hartthijs de Vries (Metec-Solarwatt), Martijn Budding (Riwal), Joren Bloem a Brit Harry Tanfield (Ribble Weldtite), který má zkušenosti s WorldTour. Tým by měl mít závodní program zaměřený především na nizozemské a belgické závody a závody na severu Evropy.