Několik dní před 106. ročníkem Giro d´Italia izraelský tým odhaluje dres "Maglia Rosa", který během 3 týdnů závodu budou jezdci nosit. Představujeme dres Vintage 2023.

loading...

Při této příležitosti ustupuje růžová originálního dresu izraelského týmu Premier-Tech "vínově" červené symbolizující region Abruzzo proslulý svými vynikajícími odrůdami hroznů a výchozí bod letošního Gira. Tato speciální barva zdůrazňuje dalšího sponzora, výrobce vína VINI FANTINI, sídlícího ve stejném regionu. Proužky na levém rukávu decentně evokují sudy. Oblé tvary na spodní části dresu jsou grafickou evokací hroznů. Modrá Jaderského moře, která lemuje tento vznešený italský region, inspirovala odstíny modré na pravém rukávu.

Kjell Carlström, GM Israël-Premier Tech Team:

Vini Fantini je důležitou součástí rodiny Israel – Premier Tech, takže stejně jako v roce 2021 jsme si nemohli nechat ujít příležitost oslavit naše partnerství s Giro d'Italia, zejména s Grand Départ z Abruzza. Když se naši jezdci zúčastní časovky na první etapě, projedou cílem v Ortoně, kde se nachází továrna a sídlo Fantini Group. Pro Fantiniho a jeho majitele Valentina Sciottiho to bude velmi zvláštní okamžik. Jsme hrdí na to, že můžeme vyzdvihnout Vini Fantini během Giro d'Italia a také oceňujeme vynikající spolupráci mezi týmem Premier Tech, EKOÏ a Vini Fantini na vytvoření tak krásného dresu.

Stéphane Rossetto, vedoucí sponzorství ve společnosti EKOÏ:

Oceňuji špičkové a estetické produkty a jsem hrdý na to, že jsem mohl pracovat na designu tohoto dresu. Z technického hlediska představuje novinky v oblasti aerodynamiky. Jsem přesvědčen, že tento kit díky své eleganci a závodní stránce nezůstane v pelotonu bez povšimnutí. EKOÏ oceňuje výzvy. Navrhnout kompletní sadu tak rychle byla opravdová výzva a věřím, že přinese výsledek hodný této skvělé spolupráce s tímto skvělým týmem!

Valentino Sciotti, majitel Fantini:

Jsme hluboce vděční týmu a sponzorům za to, že nám během závodu, jako je Giro d'Italia, věnovali speciální dres, což je pro nás velmi důležité, zvláště letos, kdy se první etapa pojede v našem regionu a zvláště v našem městě Ortona. Jsme velmi hrdí, že jsme součástí tohoto týmu, který sdílí stejné hodnoty jako my. Naším přáním je vidět jednoho z našich jezdců na pódiu, při vítězství během tohoto ročníku Giro d'Italia!