“Jsem strašně ráda, že jsem podepsala svoji první profesionální smlouvu právě zde. V UCI centru mám výborné zázemí a od všech naprosto profesionální přístup. Jedinou moji starostí je dobře trénovat a závodit. S trenérem týmu Adamem Szabó jsem moc spokojená. Opravdu se nám neskutečně věnuje a přistupuje k nám i individuálně. Mohu mluvit z vlastní zkušenosti, protože ve Švýcarsku v UCI centru jsem již strávila tři měsíce a pan trenér mě výborně připravil na MS v Anglii. Nebýt dvou pádů, mohl být výsledek o hodně lepší, jelikož jsem se cítila v průběhu závodu výborně.

Samozřejmě nesmím opomenout předešlé výborné zázemí ve Favoritu Brno, kde mi v čele s vedením a panem Trkalem a panem Petrem dali výborné základy pro profesionální cyklistiku. A díky šanci reprezentovat a reprezentačnímu trenérovi Konečnému jsem mohla startovat s reprezentací na světových pohárech a na ME a MS, kde se mi v loňském roce podařilo zúročit to, že jsem byla dobře připravená. 

Samozřejmě bez nejbližších, to znamená rodiny a dalších lidí, myslím tím pana Frantíka a paní Fořtovou, kteří mě podporují a vytváří mi výborné zázemí, by to šlo hůře. Vážím si i podpory svých fanoušků. Všem velmi děkuji.

Moc se těším na sezónu 2020 a věřím, že se mi opět povede posunout se o kus dál.”

Michal Frantík dodává, že poděkování patří i berlínskému týmu Wheel Divas Cycling Team, za něž juniorka Veronika Jandová startovala v letošním roce ve vybraných zahraničních závodech v kategorii žen. 

Nejlepším letošním výsledkem Veroniky je juniorský mistrovský titul v časovce. Sedmá dojela v Izraeli v časovce do vrchu a v silničním závodě 17. Třináctá dojela na maďarské ženské V4 jako třetí z našich. Absolvovala i dva domácí etapáky Gracii (59.) a Tour de Feminin (95.). Reprezentovala na mistrovství světa v Yorkshiru, kde v kategorii juniorek dojela v časovce 25. a v silničním závodě 66. 

Působení ve WCC UCI týmu je pro ni určitě mimořádnou příležitostí, jak se postupně prosadit do ženské cyklistické elitní společnosti. 

Přejeme hodně úspěchů!