Fotogalerie, zvláště co se týče bicyklů, dokonalá není, protože ne ve všech případech jsou k dispozici studiové snímky. I tak by měla ale svůj účel splnit. 

Kdo a kde se tedy poprvé představí v ostrém závodním tempu? 

Israel-Premier Tech začal v Austrálii ambiciózně. V průběhu prvních etap byli hodně vidět a v té dnešní nebýt překvapivého a skvěle provedeného tahu Del Tora, tak Strongem a Williamsem dominovali.

Za tři dny, tedy 20. ledna při otvíráku evropské sezóny Clàssica Comunitat Valenciana 1969 - Gran Premi València (1.1) si odbyde premiéru dalších osm ProTeams: Bingoal WB, Burgos-BH, Caja Rural-Seguros RGA, Kern Pharma, Euskaltel-Euskadi, Lotto Dstny, Polti-Kometa a TotalEnergies.

O čtyři dny později je budou na Mallorce následovat Flanders-Baloise, Tudor Pro Cycling, Uno-X Mobility a VF Group-Bardiani CSF-Faizanè. 

V širší předběžné nominaci na mallorské jednorázovky figurují i Petr Kelemen (Tudor) a Daniel Babor a Tomáš Bárta (Caja Rural).

Corratec, který má co se týče prezentace týmu největší zpoždění a v jehož sezónní soupisce není uváděn Karel Vacek, začne 26. ledna na dvojkovém Tour of Sharjah, kde se potkají s Michaelem Kukrlem, jenž je týmem Felt-Felbermayr na tento závod ve Spojených arabských emirátech nominován.

Poslední tři, tedy Novo Nordisk, Q36.5 a TDT-Unibet pak začnou 8. února v Turecku na Tour of Antalya (2.1). Uvidíme, zda se v sestavě amerického týmu objeví i Matyáš Kopecký nebo třeba dokonce v nizozemské sestavě Adam Ťoupalík.

loading...

loading...

loading...